BRUG BYEN

Sommer cocktails og kold rosé – her finder du masser af sommerstemning 

Sr den på sommerhygge over et glas rose eller en drink, er havnen det oplagte sted med cafeer og restauranter på stribe.  

Men hvor er de lidt mere ’hemmelige’ steder, hvor drinks er ligeså forfriskende og livsbekræftende? Hvor er der også masser af stemning? Her er fem bud 

Foto: Sommer cocktails

Rungstedgaard 

Vidste du, at Rungstedgaard har en fantastisk bar? Drop forbi og oplev lidt feriestemning i vores egen by. Du kan slænge dig i de udendørs loungemøbler med udsigt ud over Øresund. Eller i køkkenhaven, hvor der er masser af ro og sval kølighed fra skoven.

køligere dage er der åbent i den indendørs bar. Hvis I ikke vil hænge ud i baren, kan I sætter jer ind i den hyggelige, grønne salon med favoritdrikken. 

Rungstedlund 

Gør som Karen Blixen og drik bobler i hendes have. Cafe Madam Carlsen på Rungstedlund har bobler, vin, øl og snacks til en skøn sommerstund på terrassen eller ude i haven. Med kig til staudebed, søen, broen og den nye spejlkube. Måske I kan se de græssende køer på folden. 

Foto: Rungstedgaard, Rosé på terassen

Rungsted Kro

Den fine gamle kro har i generationer lagt hus til mange drinks – nok overvejende mest øl. Krostuens hygge er legendarisk, og på gode solskinsdage kan man sidde udenfor og følge livet på Rungstedvej ned mod havnen. 

My Beautiful Gallery 

Elsker du skæve og anderledes steder, så er My Beautiful Gallery lige dig. Baren er åben torsdag-søndag. Sæt vennerne i stævne til et glas vin på perronen. I kan også sidde inde i den flotteste, gamle stationsbygning og følge med i livet på kystbanen. 

Kokkedal Slot Copenhagen 

Når der ikke er fest på slottet, så kan man droppe forbi til et glas vin eller en drink på terrassen. Her er kig til golfbane, smukke gamle træer og til Øresund. Måske skovens dyr titter forbi.  

RIVA Bistro & Bar

Hos RIVA Bistro & Bar på Rungsted Havn er der udendørs servering hele sommeren med direkte udsigt til vandet. Her er meget at vælge i mellem, cocktails, drinks og kølig rosé.

Foto: Cocktails, RIVA Bistro & Bar

Foto: Cocktail, arkiv