Lokale ‘workspaces’ til dig og din computer

Har du tid mellem to møder, behov for arbejdsplads for en stund, eller måske er behovet blot at komme lidt ud af hjemmekontoret?

I København er der masser af steder, hvor man kan sætte sig med sin computer og arbejde for eksempel et par timeren halv dag eller en hel dag. Vhar fundet 6 steder i Hørsholm og Rungstedhvor du kan slå dig ned med din computer – måske i selskab med en arbejdskollega eller god ven.

Rungstedgaard

Hos Rungstedgaard kan du ’Leje en stol’ for 23 timer og slå dig ned i deres sofaer og ved arbejdsborde, der står rundt omkring deres konferencefaciliteter. Det er inkl. kaffe, te og vand ad libitum i deres selvbetjeningsbarer, som to gange dagligt fyldes med lækkerier af køkkenets konditorer. Du kan også være der hele dagen, med og uden frokost. – Priser fra 155.-

Stationsstuen

Stationsstuen på Rungsted Station Øst er indrettet til dig, der vil arbejde lidt i ventetideninden toget kommer. Men stedet er så hyggeligt, at vi godt gider at arbejde der hele dagen. Der er masser af strømstik til alle dine devices. Kiosken er leveringsdygtig i kaffe, te, vand, sandwichesog søde sager. Åbningstiden er kl. 6.3018.00

Stationsstuen Rungsted Station

Stationsstuen

Workspace kontor Nordsjælland

Rungstedgaard

Workspace Lagkagehuset Hørsholm

Lagkagehuset

My Beautiful Gallery

På den anden side af Kystbanen ligger det lille galleri, som også har cafe. Her kan du også sætte dig og arbejde, når de har åbent. Det er et sted, hvor der kan væreliv og trafik men det er måske lige det, man har brug for, inden man skal hjem. Åbningstiden er tirsdagfredag kl. 1418.00

Lagkagehuset

Lagkagehuset på Usserød Kongevej er et godt bud i det centrale Hørsholm. Særligt pladserne ved vinduerne er attraktive som arbejdspladserne. Foruden det vante store udvalg i bageriet, kan du få morgenmad og frokost. Her kan være en del mennesker og dermed ikke altid optimal arbejdsro. Åbningstiden er kl. 617.00.

Espresso House

Espresso House i Hørsholm Midtpunkt tilbyder rigtigt god kaffe i et hyggeligt miljø. Her er både lounge arrangementer og høje borde, hvor du kan sidde og arbejde med din computer. 

Åbningstiden er mandag-fredag kl. 9.30-19.00

Trommen, Biblioteket

Absolut arbejdsro finder du til gengæld på biblioteket i kulturhuset Trommen. Du skal selv medbringe kaffen. Her er masser af skrivebordspladser med rigtige kontorstole, hvilket er et stort plus, og detopvejer måske den manglende stemningÅbningstiden er kl. 823.00.

FAKTA

I et workspace kommer man kun for at arbejde. Man medbringer sin computer og benytter stedets faciliteter. Der vil være kaffe, te og vand, og cafeen tilbyder morgenmad, frokost og forskelligt snack. Man kan mødes med kolleger og netværk. Det er ofte iværksættere, selvstændige, konsulenter og freelancere, som bruger workspaces. Man betaler oftest på timebasis, dagsbasis eller har et medlemskabDet varierer fra sted til sted, hvordan de har ’strikket deres tilbud sammen’.

Headerfoto: Rungstedgaard

Adresser og links

Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

Telefon:  45 86 44 22

Web: rungstedgaard.dk

Stationsstuen

Rungsted Kyst Station

Vestre Stationsvej

2960 Rungsted

Telefon: 70 13 14 15

My Beautiful Gallery

Østre Stationsvej 6

2960 Rungsted Kyst

Telefon: 52 82 82 71

Web: mybg.dk

Espressohouse

Hørsholm Midtpunkt 47

2970 Hørsholm

Telefon: 51 63 69 70

Web: espressohouse.com

Lagkagehuset, Hørsholm

Syrenvej 2

2970 Hørsholm

Telefon: 73 70 94 06

Web: lagkagehuset.dk

Trommen, Biblioteket

Bibliotekstorvet 1

2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 53 50

Web: trommen.dk

LANGAUGE »