Naturoplevelser i Hørsholm og Rungsted

Hørsholm og Rungsted byder på grønne omgivelser tæt på skov og strand. I kan gå ture i den smukke skov og vandre langs Øresund. I kan slå et smut forbi havnen og opleve det pulserende sommerliv i den store marina.

Her er spændende legepladser til børnene, Nordsjællands fineste arboret, fuglereservat, spændende gåture i skoven og slotsparken med ‘hilsner’ fra danmarkshistorien. Til de friske er der skumsprøjt, beachvolley og meget mere.

Skov, gravhøje og ‘Tanne og Tommys sten’

Folehaveskoven er spækket med oplevelser med dejlig og meget varieret natur. Det er aldrig kedeligt at gå en tur her. Slet ikke hvis du ved, hvad du skal kigge efter.

Botanik, sansehave og rhododendronsamling

Det er bare noget af det, du kan opleve med en tur i Arboretet. Her er dejligt året rundt, hvor træer og buske fra hele verden overrasker og forbløffer. 

Fuglereservatet på Rungstedlund

Alle dage hele året kan man gå en tur i det store fuglereservatet på Rungstedlund, Karen Blixens hjem. Her er der opsat 200 redekasser til de besøgende trækfugle.

Tre smukke golfbaner 

Skal naturen nydes med golfkøen i hånden? Vi kan byde på tre skønne golfbaner med masser af udfordringer indenfor kun 12 minutters kørsel.

Hørsholm Slotshave

Gå en tur i Hørsholm slotshave og mærk det historiske vingesus mellem de høje, gamle lindetræer. Her fandt kærlighedsaffæren sted mellem Caroline Mathilde og Struensee for mere end 250 år siden.

Byens legepladser

Vil I ud i den friske luft med familiens yngste, så kan en tur til en legeplads være god at ’lokke med’. 

Sol, havluft og skumsprøjt

Når vejret er til en gåtur, er der aldrig kedeligt på Rungsted Havn. Havnen summer af aktivitet på molerne og på promenaden med de mange restauranter og butikker.

Strand, solskin og beachvolley

Rungsted Strand er havnens populære nabo med fint strandsand og badebroer. Vandet er lavt og fantastisk til masser af vandleg. Her er også beachvolley til voksne og ’større børn’. 

På jagt efter slottet der forsvandt

Hørsholms stolthed er – ironisk noket Hirschholm Slot, som blev revet ned for over 200 år siden. Det blev kaldt for Nordens Versailles.

Havsafari langs Øresundskysten

I sommerhalvåret kan I leje SUB boards på Rungsted Havn og padle en tur op og ned langs Øresundskysten.

Gode gåruter i Hørsholm og Rungsted

Vi har samlet et par gode ruter, hvis I trænger til at komme ud og gå nogle nye steder i byen.

LANGAUGE »