ART7 udstilling i Fuglsanghus

Gruppen ART7 udstiller malerier i Fuglsanghus i Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

ART7 udstilling i Fuglsanghus

Gruppen ART7 udstiller malerier i Fuglsanghus i Hørsholm fra den 6.april til den 28. april.

ART7 blev dannet for 10 år siden og udsprang af Mable Roses Malerskole.

Medlemmerne fandt sammen i et kunstnerisk fællesskab for at inspirere hinanden og afholde udstillinger sammen. De deler glæden ved at udtrykke sig i billeder, omend deres blik på verden er forskellig. Det giver stor variation i udtryksformen. – Malerierne er ofte inspirerede af omgivelserne, naturen og byen, og de bevæger sig fra det naturalistiske til det abstrakte, fra det koloristiske til det nedtonede, hvilket giver udstillingen spændvidde.

Der er fernisering lørdag den 6. april klokken 14.00, og herefter kan udstillingen opleves fredage til søndage i perioden, fra klokken 12.00 til 17.00.

Kunstnerne:

Birgitte S. Andersen inspireres af naturens skønhed og lysets leg! En tur ved havet, skyernes bevægelser på himlen, skyggerne i klitterne, og sandet, der møder havet med små eller store bølger. En følelse af vægtløshed prøver hun at formidle i sine malerier. En følelse hun forsøger at videregive til beskueren.

Karin Wergeland Dinsens landskaber tager ofte udgangspunkt i norsk natur. Hun vandrer langs små vandløb, kommer til stejle skrænter, kommer op i højden med vidt udsyn. Årstid, døgntid bestemmer lyset. Det nordiske lys.

Lena Schubell maler abstrakte billeder og tilstræber enkelhed i udtrykket. I billedkunsten er hun optaget af begreber, som også findes i musikken, toner, klange, pauser, rytmer, harmonier og disharmonier. Hun er inspireret af verden omkring sig, i særdeleshed det nordiske landskab.

Lis Pedersens tema i udstillingen er spejlinger i byrummet. Hun opsporer og fotograferer interessante spejlinger i butiksruder, hvor man samtidig ser ind i rummet og ser verden udenfor der spejler sig. Herefter bygges maleriet op lag på lag på lag for at beskrive rummenes forskydninger og kompleksitet samt reflekserne der opstår på rudens overflade.

Lone Schulz’ motiver er fortrinsvis fra Danmark, Norge, Færøerne og Island. Lone arbejder ud fra fotos, som hun selv tager og forenkler til, hvad man kunne kalde en naturalistisk abstraktion. Hun ønsker ikke at konkurrere med fotoet, men man må gerne kunne se hvilket sted, der gengives. Hendes ærinde er at skildre en følelse af sin oplevelse eller mere nøgternt, – få en helhedsoplevelse af komposition og farve. Det er flademaleri, en stil, som hun har arbejdet i siden 2016. Lone går ud fra Johannes Ittens Farvelære og arbejder meget i tynde lag på lag. Farverne i hendes billeder er således ikke nødvendigvis objektive.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »