8 hyggelige brunchsteder 

Hørsholm og Rungsted i hjertet af Nordsjælland byder på et stort udvalg af brunchoplevelser for familien, med veninderne eller kæresten. Nyd en skøn formiddag i weekenden ved at blive forkælet med brunch i byen.

Der er nok at vælge imellem – både i forskellige brunchsteder og i forskellige udgaver af brunch; for eksempel den store luksusudgave, buffet, vegansk eller chokoladebrunch.

Brunch Nordsjælland Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard – Therese Harris

Brunch Nordsjælland Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard – Therese Harris

Brunch Nordsjælland Rungstedgaard

Foto: Rungstedgaard – Therese Harris

Rungstedgaard 

Luksusbrunch af højeste kvalitet! Rungstedgaard er tilbage med deres efterhånden legendariske søndagsbrunch. Og denne gang i en opgraderet version – både hvad angår service & gastronomi.

Brunchbuffeten tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og det bedste, deres lokale leverandører kan byde på, i en skøn harmoni med friskpressede juicer og et glas bobler.

Det hele er hjemmelavet, det hele er lækkert! Det hele anrettet smukt i små portionskåle. Der er masser af muligheder for glutenfrie og laktosefrie alternativer. Deres søde personale står klar til at hygge om jer og rådgive omkring eventuelle allergener.

Søndage kl. 12-15

Madam Carlsens Café og Bistro

Hos Madam Carlsens cafe på Karen Blixens Museum serverer de vegetarisk brunchtallerken hele ugen. Det er enkelt og lækkert – og virkelig veltillavet. Kaffen kommer fra Kenya tæt ved, hvor Karen Blixens egen farm lå.

I kan sidde i den skønne cafe med udsigt  ud over Øresund og kig til haven – eller sidde på terassen med udsyn til den grønne have og natur. Her kan børn frit løbe rundt, mens de voksne bruger lidt længere tid ved bordet.

Kombiner jeres brunch med et besøg på museet eller en gåtur i Karen Blixens have og fuglereservat. Eller en tur på havnen. Der er gratis adgang til cafeen, haven og fuglereservatet.

 Tirsdag-søndag kl 11-13 

 

Chokoladebrunch Peter Beier

Foto: Peter Beier Chokolade-brunch

Brunch hos Plantorama Hørsholm

Foto: Plantorama Hørsholm

Brunch Madam Carlsen Karen Blixen Museum

Foto: Madam Carlsen Karen Blixen Museum, Sif Zander

Peter Beier Chokolade 

Er I rigtig glade for chokolade, så skal I prøve chokoladebrunch. Cafeen ligger i Hørsholm Midtpunkt tæt på butikker, så måske den hyggelige shoppingtur starter med en chokoladebrunch?

Brunchen består af lækre surdejsboller, trøffelsalami, cheddarost, jordbær med chokolade, chokolade spread, pålægschokolade, skyr med chokolademysli mv. 

Alle dage fra kl. 10 

Lerbækgård  

Brunch på Lerbækgård er næsten helt legendarisk. Stedet har altid haft ry for at være et godt brunchsted – og så for børnefamilier. Her er nemlig masser af udenomsplads til leg og glade børn.

Vælg mellem  to forskellige brunchmenuer, der anrettes på tallerken og serveres ved bordene. I kan supplere med for eksempel friskpresset juice, belgiske vafler eller ‘egg benedict’.

Lørdag og søndag kl. 11-14

Plantorama/Restorama 

Den allermest børnevenlige brunch finder vi nok i Restorama. Legepladsen Spirestrup ligger op og ned ad cafeen. Børnene kan trygt slå sig løs, mens forældre og andet godtfolk hygger sig med brunch.

Fra cafeområdet er der udsigt til alle de grønne planter, og der er masser af skønne siddepladser i secondhand møbler. Her er faktisk ret hyggeligt, og brunchtallerkenen har det hele; røræg, bacon, youghurt, frugt, croissant mv.

Lørdag og søndag kl. 9-13. 

Cafe Victoria  

Hvis I ikke lige er til chokoladebrunch, er Cafe Victoria et andet bud på brunch i Hørsholm Midtpunkt. Eller morgenmad.

Her er både til den lille og den store sult. Der bydes på en god klassisk brunchtallerken, men I kan også få flere slags omeletter, avocado med spejlæg på ristet rugbrød – eller bare en ostemad med kaffe. 

Hverdage kl. 10-14 

The Captain 

På Rungsted havn midt på promenaden med udsigt til havneliv, sejlere og både er der brunchbuffet i weekenderne hos The Captain.

Det er en brunchbuffet med et klassisk dansk tvist i form af spejlæg og hakkebøffer side om side med røræg, bacon, laks, yougurt, frugt, oste, pålæg, juice, kaffe mv. Man går med garanti ikke sultne herfra. 

Lørdag og søndag kl. 10-13 

Cafe Valentin

Et andet bud på brunch på Rungsted havn er Cafe Valentin, som ligger i starten af promenaden tættest på land. Her kan I både sidde indenfor eller udenfor, hvis vejret er lækkert.

Brunchmenuen består af en masse småretter, så du selv kan sammensætte din brunch med dine favoritter. Eller I kan  dele retterne imellem jer og smage det hele. Det er rigtig smart og hyggeligt. 

Alle dage kl 10-13 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/brunch/

Byens caféer og restauranter

Lad dig inspirere af byens spisesteder, når I trænger til en aften ude. Hørsholm og Rungsted har over 30 spisesteder, og her er både noget til hverdag og til fest. Og den gode kaffe, brunch, afternoon tea eller kølige drinks.

Take away

Har I mere lyst til at tage maden med jer, så har vi også et stort udbud af take away i Hørsholm og Rungsted.

Bliv inspireret af oversigten over byens mange take away muligheder. Her er noget for enhver smag.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/brunch/
LANGAUGE »