Gourmet og wellness i Nordsjælland!

Velkommen til en verden, hvor sanserne vækkes og velværet når nye højder! Midt i Nordsjælland, med Øresund som nærmeste nabo, kan i finde nogle mindeværdige oplevelser.

Ta’ på en kulinarisk rejse, hvor talentfulde kokke bruger de bedste ingredienser til at skabe gastronomiske mesterværker. Fra delikate forretter til udsøgte hovedretter og himmelske desserter – gourmetmenuer skræddersyet til at tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Træd ind i en oase af afslapning og wellness, hvor erfarne behandlere står klar til at forvandle hverdagens stress til indre og ydre ro. Nyd luksuriøse spa-behandlinger, foryngende massage og skønhedsrbehandlinger, der efterlader jer forfriskede og genopladet.

Eller kombiner det bedste fra de to verdener med gourmet og wellness oplevelser der forener det bedste fra begge verdener, skabt til at forkæle både smagssans og indre velvære.

Gourmetoplevelser på Kokkedal Slot Copenhagen
Gourmetoplevelser på Kokkedal Slot Copenhagen
Gourmetoplevelser på Kokkedal Slot Copenhagen

Gourmet på Kokkedal Slot Copenhagen

På Kokkedal Slot danner slotskælderen fra 1746 den stemningsfulde ramme, for en kulinariske oplevelser for alle sanserne. Her skaber talentfulde kokke kulinariske mesterværker, ved at fordybe sig i sæsonens friskeste og mest delikate råvarer. I får en sanselig rejse, hvor hver bid er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Slotskælderen er åben hver onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Hvor I kan tage plads i de historiske omgivelser og lad deres kokke tage jer med på en rejse, gennem delikate smagsnuancer og udsøgte kombinationer.

→ 
Gourmetoplevelse på Rungstedgaard
Gourmetoplevelse på Rungstedgaard
Gourmetoplevelse på Rungstedgaard

Gourmet på Rungstedgaard 

Forkæl dine smagsløg med en gastronomisk oplevelse i Resturant The Lounge på Rungstedgaard. Her er serveringerne en hyldest til det lokale, nordiske og rene køkken. Med omhu og dedikation, serverer de retter, der afspejler årstidens bedste råvarer. Menuen varierer fra dag til dag, og derved skaber The Lounge unikke smagsoplevelser, der stemmer overens med det fra naturen der er i sæsson lige nu.

The Lounge er åben mandag til lørdag fra 17.30 til 22.00, hvor I kan få en unik gastronomisk oplevelse lavet med kærlighed og dedikation.

→ 
Art by Cat - wellness på Rungstedgaard
Wellness getaway på Rungstedgaard
Wellness hos Art by Cat på Rungstedgaard

Wellnessophold på Rungstedgaard 

Træd ind i en verden af ultimativ afslapning og fornyet velvære med et wellnessophold på Rungstedgaard. På denne historiske oase, med Øresund som nærmeste nabo, er som skabt til at forkæle både sind og krop. Ta’ kæresten eller veningen med til et pusterum fra hverdagens hektiske tempo og lade jer indhylle i ren ro og forkælelse. 

Rungstedgaard’s wellnessafdeling, Art by Cat, er beliggende i den charmerende portnerbygning. Her kan du stige ind i en verden af luksus og nyde luksuriøse spa-oplevelser til professionelle kosmetologiske behandlinger  i smukt renoverede omgivelser. 

Et wellnessophold på Rungstedgaard er den perfekte kombination af natur, træning og velvære, hvor hver detalje er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse. 

→ 
Welnessophold Kokkedal Slot Copenhagen
Welnessophold Kokkedal Slot Copenhagen
Welnessophold Kokkedal Slot Copenhagen

Wellnessophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Under den smukke gamle hovedbygning på Kokkedal Slot finder I et lille paradis af ren velvære. Nyd øjeblikke af total afslapning i poolen, slap af i vores spa, og lad varmen omslutte dig i vores saunarum.

Deres dygtige team af behandlere venter på at give jer skræddersyede velværeoplevelser i de private behandlingsrum. De luksuriøse faciliteter er skabt som et åndehul, hvor du kan genfinde balancen, flow og ny energi.

For dem der foretrækker at få pulsen op, finder I et fantastisk fitnessrum. Uanset om I er en erfarene fitnessentusiaster eller nybegyndere, er faciliteterne designet til at styrke kroppen og forbedre jeres velvære.

→ 
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/gourmet-og-wellness/

Rungstedgaard

Her er masser af plads til kærestetur, familietur og forkælelsestid. Rungstedgaard har den lækreste udsigt over Øresund og Rungsted havn. På det store område er der både skulpturpark, egen skov og en kæmpestor nyanlagt køkkenhave. Her er masser af luft og plads til armbevægelser. Stilen er nynordisk med badehotelstemning, og køkkenet er virkelig godt. Også bliver man nabo til det skønne Karen Blixen Museet og Rungsted Havn.

→ 
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/gourmet-og-wellness/

Kokkedal Slot Copenhagen

Drømmer du om slotshold med styr på detaljerne og et historisk vingesus, er dette stedet. De nærmeste naboer er golf, skov og et langt sundkig. Her er fred og ro med mulighed for at møde skovens ’bambier’. Køkkenet er elegant. 

Der er ca. 10 minutters gang til Kokkedal station og Kystbanen med toge til København og Helsingør. 

→ 
LANGAUGE »