støt lokalt

Bolbrolunden Rungsted

10 lette tips til at handle mere lokalt

Vi skal hver især gøre noget aktivt i hverdagen for, at vi kan bevare og udvikle et blomstrende handelsliv og byliv i Hørsholm og Rungsted. 

Du og jeg, vi er en del af løsningen! 

Zunino Pennehave

Guide til byens 7 ‘handelsstrøg’

Her i byen har vi ikke mindre end 7 ‘handelsstrøg’ inden for en radius på under 2 km. Vi guider dig igennem alle de små og store ‘handelsstrøg’ her i byen. 

hund clematis

Oversigt over byens butikker og services

Eyelashes eller elektriker? Secondhand eller sportsmassage? Du finder det hele i oversigten over byens butikker og services.

Hørsholm Rungsted - smørrebrød

Burger, bistro eller sushi?

Vi har inddelt byens caféer og restauranter i kategorier, så det er let at finde et lokalt spisested, uanset hvad I har lyst til at spise.

Hørsholm Rungsted - take away burgere

Lækker take away?

Har I mere lyst til at hente noget lækker mad og spise hjemme? I oversigten finder I alle byens lækre take away steder.

Brunch croissanter Rungstedgaard

8 hyggelige brunchsteder

Brunch med børnene eller weekend-luksus-hygge? Her i byen finder du 8 forskellige bud på hyggelige steder at spise brunch.

Hørsholm Rungsted - smørrebrød

Støt lokalt når du online-shopper

Uanset om du leder efter nye møbler, skal sende en blomsterbuket, mangler yogaudstyr, lækker vin eller nyt outfit til den næste fest, så er der mange muligheder for at handle lokalt hjemmefra.

Kafferisteri

Lokal luksus kaffe

Skal kaffen være ekstra lækker, så skal du forbi en af de tre kaffeentusiaster i byen. Her er nøje udvalgte og nænsomt ristede kaffebønner for enhver smag.

Honning Nordsjælland

Lækker lokal honning!

Der er rigtig mange steder i byen, hvor du kan købe lokalproduceret honning. Et af dem er i Skolebigården i Rungsted hegn. Du finder en liste over, hvor du kan købe lokal honning, og en masse om honning.

STØT LOKALT på facebook

I facebook gruppen ‘STØT LOKALT Hørsholm & Rungsted’ finder byens beboere og butikker hinanden. Butikkerne lægger løbende deres nyheder og tilbud i gruppen, og beboerne er altid opdaterede og bliver inspireret til at bruge nye kroge af byen.

Støt lokalt logo
LANGAUGE »