Drinks, cocktails og kold rosé

Uanset om anledningen er ‘pre-dinner drinks’, en lækker cocktail, iskold rosé eller champagne, så er vi klar til at hjælpe til den gode oplevelse. Rungsted Havn er ofte det oplagte sted med alle caféerne og restauranterne på promenaden.

Men der er også de lidt mere ’hemmelige’ steder, hvor drinks’ene er ligeså forfriskende, og hvor der er masser af stemning. Lige midt i hjertet af Nordsjælland.

Oddies på Rungsted Strand
Vinbar No. 43 i Gågaden i Hørsholm
venindetid venindehygge getaway Nordsjælland Rungsted Øresund helhedsoplevelse

‘Oddies’ kaffe og Strandbar

Er du til kold rosé, bølgeskvulp og sand mellem tæerne, så skal du en tur forbi ‘Oddies’ på Rungsted Strand, i den sydlige del af havnen. Foruden kaffe serverer de kold rosé, fadøl, og et mindre udvalg af drinks. 

Vinbar No. 43 

I gågaden i Hørsholm ligger den hyggeligste lille vinbar med en skøn gårdhave til. Her kan du naturligvis vælge mellem mange forskellige vine, men der er også ex. Aperol på kortet. Melder den lille sult sig, kan vi anbefale deres tapasbræt.

På udvalgte sommerdage er der DJ i gården.

Rungstedgaard 

Vidste du, at Rungstedgaard har en fantastisk bar? Drop forbi og oplev lidt feriestemning i vores by. På varme dage kan du slænge dig i de udendørs loungemøbler med udsigt ud over Øresund. Eller i køkkenhaven, hvor der er masser af ro og sval kølighed fra skoven.

køligere dage er der åbent i den indendørs bar. Hvis I ikke vil hænge ud i baren, kan I sætte jer ind i den hyggeligegrønne salon med favoritdrikken. 

Madam Carlsens cafe, Rungstedlund 

‘Champagne er en god ven i en kold nat’ – Karen Blixen.Karen Blixen elskede ‘skum’ som hun kaldte de gyldne bobler. Gør som Karen Blixen og drik bobler i hendes have.

Cafe Madam Carlsen på Rungstedlund har bobler, vin, øl og snacks til en skøn stund i caféen, på terrassen eller ude i haven. På terassen er der kig til staudebed, skoven, søen, broen og den nye spejlkube. Måske I kan se de græssende køer på folden, mens I nyder en kold drink på terassen?

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/drinks-og-cocktails/
Champagne på Kokkedal Slot champagnefontæne fest
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/drinks-og-cocktails/

Kokkedal Slot Copenhagen 

Nyd en cocktail eller et glas vin, krydret med masser af slotsstemning på et af Nordsjællands smukke slotte.

Biblioteksbaren har åben hver dag, og når vejret tillader det er der åbent på terrassen. Her er kig til golfbane, smukke gamle træer og til Øresund. Måske skovens dyr titter forbi.  

Riva Bistro og Bar 

Der er udendørsservering hele sommeren hos Riva Bistro & Bar på Rungsted Havn med direkte udsigt til vandet og havnelivet. Her er meget at vælge imellem; både cocktails, drinks og kølig rosé.

I sommersæsonen afholdes der gerne koncerter i weekenderne. Hold øje med eventkalenderen her på siden.

My Beautiful Gallery 

Elsker du skæve og anderledes steder, så er My Beautiful Gallery lige dig. Baren er åben torsdag-søndag. Sæt vennerne i stævne til et glas vin eller en drink på perronen. I kan også sidde inde i den flotteste, gamle stationsbygning, hvor I kan nyde de flotte værker i galleriet og følge med i livet på kystbanen. Flere gange om måneden er der intimkoncerter i weekenden.

Rungsted Kro 

Den fine gamle kro har i generationer lagt hus til mange drinks – nok overvejende mest øl. Krostuens hygge er legendarisk, og det er også her, folk samles efter de lokale Rungsted Seier Capital ishockeykampe. På solskinsdage kan man sidde udenfor og følge livet på Rungstedvej ned mod havnen. 

Besøg ‘Champagnestalden’

Er du lige så glad for champagne, som vi er, så skal du et smut forbi Champagne Universet i ‘Stalden’.  Her er bobler ikke bare bobler! Det handler om champagne for dig som begynder og for dig som veletableret champagneelsker. 

Psst…. Du kan også købe ‘Rungsted Champagnen’ her.

Champagne Universet holder åben på Hvedehavevej 1A, Stalden, 2970 Hørsholm 

Fredag kl. 15- 18.00
Lørdag kl. 11- 14.00

Champagne Universet Nordsjælland
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/drinks-og-cocktails/

Byens caféer og restauranter

Lad dig inspirere til byens spisesteder, når I trænger til en aften ude. Hørsholm og Rungsted – i hjertet af Nordsjælland – har over 30 spisesteder, så her er både noget til hverdag, de små fejringer og livets fester.

Take away

Har I mere lyst til at tage maden med jer, så har vi også et stort udbud af take away i Hørsholm og Rungsted.

Bliv inspireret af oversigten over alle byens take away steder – lige her i hjertet af Nordsjælland. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/drinks-og-cocktails/
LANGAUGE »