Sov godt i Nordsjælland!

Ta’ en overnatning midt i Nordsjælland, og lad Hørsholm og Rungsted danne rammen for shelterturen, campingturen eller getaway på et af byens historiske hoteller.

Med bare 30 minutter til Københavns Hovedbanegård, er Hørsholm og Rungsted et centralt udgangspunkt for et besøg i Nordsjælland. 

Vil I gerne helt tæt på naturen kan I sove under åben himmel, i telt eller i shelter. I kan også komme i autocamper eller med campingvogn eller indlogere jer hos nogen af de lokale Airbnb’s.

Skal forkælelsen være i top tilbyder byens hoteller slots-, gourmet-, golf-, og wellnessophold i smukke historiske rammer.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/overnatning/

Rungstedgaard

Her er masser af plads til kærestetur, familietur og forkælelsestid. Rungstedgaard har den lækreste udsigt over Øresund og Rungsted havn. På det store område er der både skulpturpark, egen skov og en kæmpestor nyanlagt køkkenhave. Her er masser af luft og plads til armbevægelser. Stilen er nynordisk med badehotelstemning, og køkkenet er virkelig godt. Også bliver man nabo til det skønne Karen Blixen Museet og Rungsted Havn.

→ 
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/overnatning/

Kokkedal Slot Copenhagen

Drømmer du om slotshold med styr på detaljerne og et historisk vingesus, er dette stedet. De nærmeste naboer er golf, skov og et langt sundkig. Her er fred og ro med mulighed for at møde skovens ’bambier’. Køkkenet er elegant. 

Der er ca. 10 minutters gang til Kokkedal station og Kystbanen med toge til København og Helsingør. 

→ 
Fri teltning og bådpladser i Nordsjælland

Overnatning i telt, shelter eller under åben himmel

Uanset om I ønsker at komme tæt på naturen, trække stikket fra hverdagen eller holde billig ferie, så er det mange skønne oplevelser der venter på jer når I overnatter i naturen.

→ 
Wellness getaway på Rungstedgaard

Fokus på krop og sjæl med et wellnessophold

Træd ind i en oase af afslapning og wellness, hvor erfarne behandlere står klar til at forvandle hverdagens stress til indre og ydre ro. Nyd luksuriøse spa-behandlinger, foryngende massage og skønhedsrbehandlinger. 

→ 
Gourmetoplevelser på Kokkedal Slot Copenhagen

Forkæl sanserne med et gourmetophold

Ta’ på en kulinarisk rejse, hvor talentfulde kokke bruger de bedste ingredienser til at skabe gastronomiske mesterværker. Fra delikate forretter til udsøgte hovedretter og himmelske desserter.

→ 
Overnatning i autocampere og campervans i Nordsjælland

Autocamper og autovan

Det er ( med mindre andet er skiltet ) lovligt at overnatte i sin autocamper på afmærkede p-pladser. Dog må man ikke slå lejr, hvilket betyder at man ikke må slå telt eller markise op, eller stille borde og stole op uden for autocamperen.  I Hørsholm og Rungsted er det derfor muligt at overnatte i autocamper eks. ved Slotsparken og på p-pladserne langs Strandvejen. På Rungsted Havn kan man campere med autocamper og tilkoble strøm mv. Betaling sker i automaten ved havnekontoret. 

LANGAUGE »