Sov godt i Nordsjælland!

Bo smukt og godt på hotel i Hørsholm & Rungsted. Nogle af områdets flotteste og ældste bygninger skaber rammerne for hotellerne. Her indbydes til weekendophold, kultur- og golfferier og getaways. Tæt på skov og Øresund. 

Hørsholm og Rungsted er et centralt udgangspunkt for et besøg i Nordsjælland. Der er kort vej til København og til Helsingør – og maksimalt 50 minutters kørsel til det yderste hjørne af Nordsjælland. 

Området ligger midt på kunstruten fra København til Humlebæk med hele fem fantastiske museer; Ordrupgaard, Gl. Holtegaard, Karen Blixen Museet, Nivaagaard Malerisamling og Louisiana Kunstmuseum. 

Der ligger tre golfbaner lige i nærheden, og mange flere kan nås ved op til 30 minutters kørsel. 

Er du vild med naturen, så kan du også sove i skoven i selskab med skovens dyr.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/overnatning/

Rungstedgaard

Her er masser af plads til kærestetur, familietur og forkælelsestid. Rungstedgaard har den lækreste udsigt over Øresund og Rungsted havn. I baghaven er der både egen skov og en kæmpestor nyanlagt køkkenhave. Her er masser af luft og plads til armbevægelser. Stilen er nynordisk med badehotelstemning, og køkkenet er godt. Også bliver man nabo til det skønne Karen Blixen Museet. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/overnatning/

Kokkedal Slot Copenhagen

Drømmer du om slotshold med styr på detaljerne og et historisk vingesus, er dette stedet. De nærmeste naboer er golf, skov og et langt sundkig. Her er fred og ro med mulighed for at møde skovens ’bambier’. Køkkenet er elegant. 

Der er ca. 10 minutters gang til Kokkedal station og Kystbanen med toge til København og Helsingør. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/overnatning/

Sov i telt i skoven

I Folehaveskoven kan du frit overnatte i telt. Det er meget frodig skov i et kuperet terræn med småsøer og skovenge, som rummer mange levesteder for dyr og planter. Skoven er fyldt med fortidsminder, som er fredede, og som ligger godt beskyttet i skoven. Benyt eventuelt den primitive lejrplads i skovens østlige ende, tæt på Folehavevej, hvor der findes en bålplads.

LANGAUGE »