Her er de gode kaffesteder i byen

Byen vrimler med masser af gode kaffesteder, og vi har alle vores favoritter. Cafeer og restauranter på havnen serverer naturligvis kaffe, og i Hørsholm Bymidte finder du også nemt en kop kaffe.

Vi elsker at gå rundt i vores by. Vi laver gåture og walk n’ talks med veninderne og familien, når vi skal brainstorme, og når vi skal udforske nye afkroge af vores dejlige by. På turene er det dejligt at have en kop kaffe med, så kan vi altid slå os ned på en bænk, når noget skal diskuteres lidt mere i dybden. Eller vi lige trænger til en pause i solen. Her er et par af de gode steder i byen med coffee to go –  men naturligvis også steder, hvor du kan slå dig ned i hyggelige omgivelser og måske få stillet den lille sult.

Vi guider til nogle af vores foretrukne kaffesteder. Hvis du ikke allerede har en yndlingskaffebar, så kan du nemt finde vej til en – eller få en mere. 

Oddies

sydstranden på Rungsted havn står Oddie klar med baristakaffe til havnens og strandens gæster. Der er også kolde drikke fra vores lokale Craft Soda, vin, kage og snacks.

Hent en coffee to go til din gåtur på havnen eller slå dig ned i solen ved siden af den Oddie’s kaffevogn. Hvis du vil prøve kræfter med vandelementet, kan du leje et SUB board her. Åben fra 1. maj. 

Stationsstuen

Rungsted Station ligger den hyggeligste Stationsstuen. Det er en kombineret cafe og kiosk men med langbord og et virkelig dejligt sofahjørne. Drik din kaffe her. Måske i selskab med en god ven, din lap top, eller inden du skal på indkøb på Rungsted Bytorv. Du kan også tage kaffe med og udforske stationsområdet – se vores guide her under.

Kaffen kommer fra det lokale Chiva Roasters. 

Oddie's coffee
Karen Blixen - Madam Carlsen Café & Bistro
Kaffe Riva Bistro & Bar

Madam Carlsen

Der ånder fred og ro i Karen Blixens hus og have lige på den anden side af Strandvejen fra havnen. Madam Carlsens Café og Bistro har både kaffen og skønne kager.

Ta’ en kaffe med på en dejlig gåtur rundt i den store have på Rungstedlund, eller nyd den på den hyggelige terasse eller i cafeen. Kaffen leveres af byens lokale mikroristeri, Lagom Coffee, bønnerne er dyrket tæt ved Karen Blixens farm i Kenya.

Lagkagehuset

Lagkagehuset på Usserød Kongevej er et populært sted til en kop kaffe, lidt morgenmad, frokost eller lidt sødt, og man bliver altid lækkersulten af et kig den store montre der bugner med lækkert bagværk.

Her er god plads, og hyggelig stemning. Her mødes mange til snak men også for at arbejde. Åbningstiden er kl. 617.00.

Lagkagehuset Hørsholm
Espresso House Hørsholm
Coffee to go Nordsjælland

Espresso House

Sofaer og hyggelige kroge lokker til kaffepause og gode snakke før, under og efter indkøbsturen i byens bymidte. Der er masser af kaffevarianter at gå på opdagelse i – lige fra en god filterkaffe til en mere avanceret latte med årstidens krydderier. Er du sulten, er der noget godt til gane og mave. 

Sticks’n’Sushi 

Om sommeren kan du sidde på terrassen i en af sofaerne, kigge ud over havnen og slikke sol. Den gode kaffe fornægter sig ikke, og her hænger vi en del ud.

Ofte henter vi bare en kaffe to-go til gåturen på havnen eller til en hyggekrog i solen på en af molerne.

Restorama 

Dette er nok byens grønneste og samtidig mest børnevenlige cafe. Cafeen ligger på 1. salen i Plantorama med masser af grønne planter, fine gamle genbrugsmøbler – og ikke mindst en skøn legeplads for børnene. Et virkelig godt bud på en børnevenlig cafe med god kaffe. 

Riva Bistro & Bar 

Stedet, hvor du kan nyde havnelivet på første parket. Måske møder du nogen, du kender. Kaffe to stay n’ to go.

Du kan sagtens nøjes med kaffe – men køkkenet står klar både til frokost og til aften. 

LANGAUGE »