om os

hvorfor hørsholm & rungsted

Om Hørsholm & rungsted

Hørsholm og Rungsted er et fantastisk sted i Nordsjælland med både skov, strand, by og flotte naturområder. Der er masser af skønne perler både i vores forhave og i vores baghave. Vi skal bare vide, at de er der. Så vi kan bruge dem – såvel kulturelt, naturmæssigt, kommercielt som fritidsmæssigt. Både for os, der bor her – og for jer, som besøger os. 

Med Hørsholm-Rungsted.dk vil vi gerne inspirere til at opleve, opdage og bruge byen og området. Til små og store oplevelser, til indkøb og til aktiviteter i fritid og ferier.

Ved at bruge byen støtter vi byen. Ved at bruge byen kan vi sammen udvikle  byen.

STØT udviklingen

Siden er skabt i lyset af det potentiale, vi oplevede og stadig ser i facebookgruppen ’Støt Lokalt – Hørsholm & Rungsted’. Her fandt borgere og butikker hinanden, og borgere opdagede nye kroge af byen. Facebook gruppen, såvel som dette side, er skabt på frivillig basis, og vi bygger den i det tempo, tiden og økonomien tillader. Målet er at finde finansiering, så vi kan udbygge og lave indhold meget hurtigere.

Har du lyst til at støtte udviklingen af dette site med en donation, så hører vi naturligvis meget gerne fra dig. Selv små bidrag kan gøre en stor forskel i vores arbejde. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/om-os/

mød vibeke

Vibeke flyttede til byen i 2002 – til gadekær, gamle huse og årlig vejfest. I dag elsker hun de hyggelige specialbutikker.

Hun har i mange år arbejdet med aktiviteter og projekter i organisationer, hvis mål det er ’at gøre en forskel’.

Vibeke bor sammen med mand og to børn, der går/har gået på Vallerødskolen. Familien bruger meget tid i den lokale sejlklub og på vandet.

mød maria

Maria flyttede til byen fra København i 1997, og forelskede sig hurtigt i det lokale nærvær, skov, strand og udsigter over land og vand.

Maria har i mange år beskæftiget sig med opgaver inden for kommunikation,  grafisk design og web.

Maria bor sammen med sin store søn, der har gået på Rungsted Skole. Begge er de meget aktive i flere lokale foreninger.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/om-os/

RIS, ROS ELLER GODE IDÈER?

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har ris/ros eller et tip til noget, vi skal skrive om.

LANGAUGE »