Byvandringer i Hørsholm og Rungsted

Vi udvikler løbende byvandringer og opdagelsesture man kan tage på egen hånd,  alene, med venner eller med familien. 

På turene er der en masse information om de steder i kommer forbi, men også nogle spørgsmål som børnene skal gå på jagt efter på ruterne. 

Alle ruterne kan tages med mobilen i lommen, hvorfra i løbende kan få information om de steder I kommer forbi. Der er mulighed for at have klap- og barnevogne med på alle ruterne.

Der er løbende guidede byvandringer i eventkalenderen.

Byvandring Hørsholm Kirkegård

Byvandring – Kirkegården

En anderledes ’byvandring’ på Hørsholm kirkegård, med historier om de døde, om overtro, spøgelser, ånder og gamle begravelses-skikke.  Ved hvert stop kan I afspille en historie om den grav I står ved, krydret med lidt uhygge.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/byvandringer/

Byvandring – Bymidten

Ta’ på byvandring i Hørsholm Bymidte og bliv klogere på den spændende historie, der gemmer sig og stadig kan ses i bymidten den dag i dag.

Stejlepladsen Rungsted Havn

Byvandring – Rungsted Havn

På denne byvandring kommer I igennem historien omkring udviklingen af området omkring Rungsted Havn igennem de sidste hundrede år. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/byvandringer/

Opdagelsestur – Rungsted Station

Dette er en opdagelsestur, hvor I helt sikkert vil få nogle uventede oplevelser i området omkring Rungsted Kyst Station.

Hørsholm og Rungsted Stenalder

Ta’ på tidsrejse i Usserød Ådal

En virkelig dejlig gåtur i området bringer jer tilbage til stenalderen i området Usserød Ådal, hvor stenalderfolket havde deres sommerbopladser. 

Hørsholm Egns Museum

På jagt efter slottet

Gå på jagt efter slottet der forsvandt. Der er stadig spor mange steder i byen efter det prangende Hirschholm Slot. Vi guider dig rundt i byen, hvor du kan få et glimt af slottet.

LANGAUGE »