Byvandringer i Hørsholm og Rungsted

Byvandring om besættelsen og befrielsen med Ingeborg Philipsen

 gå ikke glip af

Guidet byvandring 25. juni + 27. aug

Snør vandreskoene og tag de store unger med, når historiker Ingeborg Philipsen tager jer med ud i sommeren på en vandretur i besættelsestidens Hørsholm og Rungsted 1940-1945. Max. 20 pladser pr. dag.
Byvandring Hørsholm Kirkegård

Byvandring – Kirkegården

En anderledes ’byvandring’ på Hørsholm kirkegård, med historier om de døde, om overtro, spøgelser, ånder og gamle begravelses-skikke.  Ved hvert stop kan I afspille en historie om den grav I står ved, krydret med lidt uhygge.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/byvandringer/

Byvandring – Bymidten

Ta’ på byvandring i Hørsholm Bymidte og bliv klogere på den spændende historie, der gemmer sig og stadig kan ses i bymidten den dag i dag.

Stejlepladsen Rungsted Havn

Byvandring – Rungsted Havn

På denne byvandring kommer I igennem historien omkring udviklingen af området omkring Rungsted Havn igennem de sidste hundrede år. 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/byvandringer/

Opdagelsestur – Rungsted Station

Dette er en opdagelsestur, hvor I helt sikkert vil få nogle uventede oplevelser i området omkring Rungsted Kyst Station.

Hørsholm og Rungsted Stenalder

Ta’ på tidsrejse i Usserød Ådal

En virkelig dejlig gåtur i området bringer jer tilbage til stenalderen i området Usserød Ådal, hvor stenalderfolket havde deres sommerbopladser. 

Hørsholm Egns Museum

På jagt efter slottet

Gå på jagt efter slottet der forsvandt. Der er stadig spor mange steder i byen efter det prangende Hirschholm Slot. Vi guider dig rundt i byen, hvor du kan få et glimt af slottet.

LANGAUGE »