Golfferie i NordsjÌlland 

Gür golfferien til NordsjÌlland, er Hørsholm og Rungsted en helt fantastisk base. Her ligger tre skønne golfbaner med masser af udfordringer indenfor kun 12 minutters kørsel.

Endnu flere golfoplevelser i Nordsjælland venter ’et stenkast’ væk. De ligger nærmest i en ring rundt om Hørsholm og Rungsted.

Der er mere end 20 golfbaner i NordsjĂŚlland – og fra Rungsted kan de nĂĽs pĂĽ under en times kørsel.

Her vil I bo utroligt flot og dejligt. Valget stür mellem badehotelsstemningen pü Rungstedgaard med udsigt over Øresund eller slotsstemningen pü Kokkeslot Slot Copenhagen. 

Hørsholm og Rungsted byder pü grønne omgivelser tÌt pü skov og strand. I kan gü ture i den smukke skov og vandre langs Øresund. I kan slü et smut forbi havnen og opleve det pulserende sommerliv i den store marina.

Vi vil helt klart anbefale et besøg pü dejlige Karen Blixen Musum, Rungstedlund, og i fuglereservatet. Vores helt egen kulturelle oase.

Du kan iøvrigt ogsü spille golf pü mere 80 golfbaner fra hele verdenen. Danmarks største indendørstrÌningscenter Eagle Club ligger nemlig i Hørsholm. Hvis du altsü er her i perioden oktober-april.

Golfeventyret venter pĂĽ dig i Hørsholm og Rungsted – i hjertet af NordsjĂŚlland.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/golfbaner/

Rungsted Golfklub

Rungsted Golf Klub er en af Danmarks ĂŚldste og mest traditionsrige. Jorden var tidligere ejet af Karen Blixens familie og ligger i gĂĽafstand til Rungstedlund.

Det er et naturskønt omrüde i hjertet af Rungsted og er nabo til Rungsted Hegn.

Banen anses for at vĂŚre en af Danmarks smukkeste golfbaner.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/golfbaner/

Hørsholm Golf 

Hørsholm Golf ligger pü et gammelt kongeligt jagtomrüde vest for Hørsholm. Det er et naturskønt omrüde med übne enge, søer og skov. Udformningen af banerne er naturligvis skabt med kÌmpe respekt for morÌnebakkelandskabet.

Her für I büde store vidder, vild natur og drilske søer, og pü østbanen er der gode birdiechancer for dig med lavt handicap.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/golfbaner/

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Golfklub ligger i den nordlige del af Rungsted. Banen er en parkbane anlagt i omrüdet rundt om det smukke Kokkedal Slot. Fra parken og Kokkedal slot kan man i et flot vue se Øresund og müske de grÌssende rüdyr.

Golfklubben er grundlagt i 1971, og banen renoveres løbende i samarbejde med den amerikanske golfbanearkitekt Ron Kirby.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/golfbaner/

Eagle Club

Fra oktober til april kan du trĂŚne dine ‘golf skills’ i tørvejr hos Eagle Club. Der er mere end 80 baner at vĂŚlge imellem, og du kan komme hele verdenen rundt. Du kan jo bare starte pĂĽ ’St. Andrews’, hvis du ikke lige kan bestemme dig.

Eagle Club er blandt de bedste simulatorcentre i Danmark og har otte Trackman simulatorer. Du medbringer dit eget (rengjorte!) udstyr og et par indendørssko. En bane tager ca. en time.

ÅBNINGSTIDER: Oktober til april

Mandag – Torsdag kl. 9-22 – Fredag – Søndag kl. 9-19

KÌrvej 23, 2970 Hørsholm

Afstand til flere golfbaner i NordsjÌlland 

 

Furesø Golfklub – 7 km.

NivĂĽ Golf Klub – 8,5 km.

Søllerød Golfklub – 9 km.

 

Simons Golf Club – 16 km.  

Fredensborg Golf Clup – 16 km.

Helsingør Golf Club – 27 km.

Ree Golf – 27 km.

PassebĂŚkgĂĽrd Golf Klub – 36 km.

 

LANGAUGE Âť