Webshops i Hørsholm og Rungsted

Flora Nordica blomsterbuket
Champagne Universet Nordsjælland
Tøjbutik Rungsted Havn

Støt lokalt når du online-shopper

Der kan være mange grunde til, at det til tider er nødvendigt at handle ind på nettet. Uanset så vil vi jo gerne have, at vi støtter lokalt så meget som muligt. Derfor har vi fundet en lang række webshops, der ligger i Hørsholm og Rungsted, så du kan støtte lokalt, hvis du foretrækker at købe ind hjemmefra. Der er både webbutikker, som har en fysisk butik, og andre, som kun er online. 

Uanset om du leder efter nye møbler, skal sende en blomsterbuket, mangler yogaudstyr, lækker vin eller nyt outfit til den næste fest, så er der mange muligheder for at handle lokalt hjemmefra.

Vi har lavet en kort beskrivelse af butikken, så du hurtigt kan danne dig et overblik. 

Blomster by Walgaard
Pennehave 15

2960 Rungsted

Telefon: 20 49 78 10

Web: blomsterbywalgaard.dk

I shoppen kan du bestille de skønne buketter a la Walgaard, som butikken efterhånden er kendt for. Du kan også købe dekortioner, gaveæsker, planter og meget mere.
Champagne Universet
Hvedehavevej 1a

‘ChampagneStalden’

2970 Hørsholm.

Telefon: 24 60 80 81

Web: champagneuniverset.dk

Her er bobler ikke bare bobler! Det handler om champagne for dig som begynder og for dig som veletableret champagneelsker. Webshoppen er omfattende, så der er rigeligt at gå på opdagelse i. 
Chokoart
Hørsholm Midtpunkt 79

2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 86 35

Web: chokoart.dk

Alt det, du kender, fra butikken i Midtpunkt, kan du her købe online. Hvis du selv henter din bestilling i butikken, får du det naturligvis fragtfrit men også en lille gave. 
Coffee Company
Bloustrødvej 26C

2970 Hørsholm

Telefon: 25 14 18 76

Web: coffeecompany.dk

Hos Coffee Company finder du deres egne nøje udvalgte blends af kaffebønner i højeste kvalitet, samt de eksklusive JURA espressomaskiner og tilbehør.
Cristels
Hørsholm Midtpunkt 40

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 06 66

Web: Cristels.dk

Webshop tilhørende dametøjsforretningen i Hørsholm Midtpunkt – med passion for design og kvalitet.  
Flora Nordica
Ved Klædebo 2

2970 Hørsholm

Telefon: 26 24 99 90

Web: floranordica.dk

Hos Flora Nordica finder du blomsterbuketter bl.a. deres populære kassikere som ‘Karen Blixen’, ‘Badehotel’ og ‘Flora Nordica’.
Harmony House
Til dig, der dyrker yoga! Her er både yogatøj, yogaudstyr og virkelig fine smykker. 
Højsteen Vin

Højsteen Vin er en familiedrevet vinimport i Hørsholm. De importerer hovedsaligt vin fra Tyskland, hvor de finder en kvalitet der matcher en fair pris, en stolthed over produkter og et ansvar for bæredygtighed.

Kringlebageren
Hørsholm Midtpunkt 84

2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 88 21

Web: kringlebageren.dk

 

Sandwich, brød, tærter, kager, wienerbrød og andre lækkerier fra Kringlebageren kan bestilles på deres webshop.
Lagom Coffee
Til dig, som elsker kaffe og måske endda er ret nørdet. Dette er byens eget mikroristeri – hvor du kun finder lækre specialbønner ristet præcis, som du ønsker det. 
Legeakadamiet
Dette er et kæmpe legetøjsunivers med legetøj af højeste kvalitet til børn fra 0-12 år. Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden og at blive inspireret til nyt, lærende legetøj og gaver. 
Livingoodies
Boligbutikken, som ligger på Rungstedvej/Bukkeballevej, har også en webshop, hvor du kan finde nyt til hjemmet. 
Mellisa
Mellisa Naturkosmetik forhandles hos Matas og i helsekostbutikker over hele landet – men ligger jo i Hørsholm. Du kan købe hele sortimentet direkte på deres hjemmeside  
Skulptur i galleri
Malakæde
LaLa Berlin skuldertaske
Milium
Tøj til den kvalitets- og modebevidste kvinde. Lækre danske og internationale brands findes her, stilen er feminin og rå. Som du kender den fra butikken.
My Beautiful Gallery
Det skønneste galleri i den gamle stationsbygning på Rungsted Station. Her finder du masser af spændende kunst, håndtrykte puder, indkøbsnet mv. 
Otto Suenson
Hørsholm Midtpunkt 57

2970 Hørsholm

Telefon: 88 88 76 95

Web: ottosuenson.dk

Hos Otto Suenson servicerer de private vinelskere landet over via deres webshop, og leverer direkte til døren, pakkeshop eller til afhentning i butikken i Hørsholm Midtpunkt. 
Max von Haps

Har du brug for en flot kage til bryllup, fødselsdag, barnedåb, fest mv.? Byens mikrokonditor tager imod ordrer på hans fantastiske kager og kreationer på webshoppen.

The Manor Boutique
Solbakkevej 12

2960 Hørsholm

Telefon:  53 50 35 28

Web: themanorboutique.dk

Byens gårdbutik, der ligger midt i Rungsted, har også en fin webshop. Tjek den ud – hvis du ikke lige kan komme forbi i åbningstiden.

Parfumeriet
Hovedgaden 22

2970 Hørsholm

Telefon:  42 49 01 22

Web: parfumeriet-hoersholm.dk

Byens parfumeri med alle de udsøgte mærker har også en webshop, hvis det er en nemmere løsning for dig. 

Shape It
Hos Shapeit.dk finder du fitness udvalg til kvinder, samt professionel rådgivning omkring modeller og størrelser som matcher dine behov. 
Sct. Thomas
Rungsted Havn 30

2960 Rungsted Kyst

Telefon: 45 86 42 99

Web: Sctthomas.dk 

Butikken på havnen har barslet med en webshop, så du kan købe online. Her er tøj til børn, mænd og kvinder samt boligtilbehør – fuldkommen som vi kender det fra butikken. 
TICK
Hørsholm Midtpunkt 61

2970 Hørsholm

Telefon: 45 86 04 46

Web: tick.dk

Casual wear til  herre og damer, som du kender det fra butikken i Hørsholm Midtpunkt. Udvalget er både internationale brands og mærker her fra landet, som vi som danskere godt kan være stolte af. 
Plaza
Hørsholm Midtpunkt 

2970 Hørsholm

Telefon: 20 86 92 43

Web: plaza.dk

Hos Plaza finder du smykker og ure fra tidens lækreste brands. Vælg ’click & collect’ på plaza.dk med afhentning i Hørsholm, så får vores lokale butik omsætningen.

OiSoiOi
Damsholtevej 23

2970 Hørsholm

Telefon: 48 48 20 70

Web: oisoioi.dk

OiSoiOi står bag de kendte og populære lakæsker og fine stoflamper. Køb direkte hos dem på deres hjemmeside, hvis du ikke lige kommer forbi en af byens butikker, som forhandler deres ting.

Wine Friends
Winefriends er online vinhandler og henter vinene direkte fra udvalgte vinproducenter i Italien, Spanien og Frankrig 
Galleri X
Pennehave 18

2960 Rungsted Kyst

Telefon: 40 42 38 98

Web: gallerix.dk

Galleriet med over 40 forskellige kunstnere og et inspirerende og bredt udvalg indenfor moderne kunst. Under kunstnere finder du alle de aktuelle værker og priser.
Wunderwear
Hørsholm Midtpunkt 44

2970 Hørsholm

Telefon: 38 41 21 10

Web: wunderwear.dk 

Hos Wunderwear finder du masser af lækkert lingeri, badetøj og nattøj. Vælg Hørsholm-butikken når du handler online så støtter du vores lokale butik.

Neye
Hørsholm Midtpunkt 

2970 Hørsholm

Telefon: 33 17 02 84

Web: neye.dk

Tasker, punge, kufferter, paraplyer og meget mere. Hos Neye.dk skal man også handle ’click & collect’ for, at købet lander godt og sikkert i Neye butikken i Hørsholm.

Copenhagen Luxe
Hørsholm Midtpunkt

2970 Hørsholm

Telefon: 42 95 93 99

Web: copenhagenluxe.dk

Copenhagen Luxe er kendt for deres super tøj med vintagelook til kvinder. Teknikken bag deres webshop sørger for at fordele køb til de lokale butikkerne.

CoCoCopenhagen
Grønnegade 31

2970 Hørsholm

Telefon: 92 44 52 25

Web: cococopenhagen.com

Denne livsstilsvirksomhed holder til her i Hørsholm med interiør, brugskunst og livsstilsprodukter til det nordiske hjem og uderum. Køb direkte i deres webshop, du kan hente dit køb i Grønnegade.
Flødeboller med hindbærskum
Ruskind sneakers
Rosevine i glas
Bolbrolunden Rungsted

10 lette tips til at handle lokalt

Vi skal hver især gøre noget aktivt i hverdagen for, at vi kan bevare og udvikle et blomstrende handelsliv og byliv i Hørsholm og Rungsted. 

Du og jeg, vi er en del af løsningen!

Shopping i Hørsholm og Rungsted

Her i byen har vi ikke mindre end 7 ‘handelsstrøg’ inden for en radius på under 2 km. Vi guider dig igennem alle de små og store ‘handelsstrøg’ her i byen. 

hund clematis
LANGAUGE »