Senior BIO

Senior Bio i Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Senior BIO

Hver onsdag er der Seniorbio hvor der vises film kl. 13.00 Kulturhus Trommen.

Før forestillingen byder Trommen på gratis kaffe og kage, som du kan nyde i foyeren inden visningen. Så sæt tid af til hygge og samvær inden filmoplevelsen.

Billetten til Seniorbio koster 75 kr., og denne pris inkluderer både kaffe og kage. Medlemmer af Ældresagen får yderligere 10 kr. i rabat på billetten, så det bliver endnu billigere at få en god oplevelse i biografen.

Du har også mulighed for at få gode priser på biografbilletter som senior på alle andre dage. Til alle film, alle dage inden kl. 18.00, kan du købe en seniorbillet til kun 75 kr. Dette tilbud gælder for alle, der er 65 år eller ældre. Disse tilbud ikke kan kombineres med andre rabatordninger som f.eks. Biografklub Danmark eller Filmporten.

Kulturhus Trommen glæder os til at byde dig velkommen til Seniorbio og give dig en behagelig og prisvenlig biografoplevelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »