PREMIERE: Champagne-smagning

Champagne-smagning hos ChampagneUniverset

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

PREMIERE: Champagne-smagning

Kom med til premieren når Champagnestalden for første gang slår dørene op til Champagnesmagning lørdag, den 10. juni kl 16.00 – 17.30.
Bemærk, at antallet af deltagere er begrænset til maksimalt 18 personer for, at sikre en intim og hyggelig atmosfære. Så sørg for at sikre din plads i god tid!
Denne eftermiddag kan du tage plads ved det rustikke langbord i stalden, omgivet af næsten uendelige mængder af de lækreste champagner. Du skal opleve fem forskellige champagnevarianter og udforske forskellige aspekter af Champagne-regionen. Under smagningen vil der blive serveret tre forskellige finger foods, der er perfekte match til champagnen, samt salte snacks og vand.
Din vært, Kira Milan, vil guide dig gennem smagningen og dele sin viden om champagne, samt hvorfor netop disse fem champagner fortjener en plads i ChampagneUniversets sortiment. Uanset om du er en erfaren champagneentusiast eller blot nysgerrig, vil du få en original og autentisk oplevelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »