Mølledag på Hørsholm Mølle

Mølle dag på Hørsholm Mølle

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Mølledag på Hørsholm Mølle

Kom til åbenhus og rundvisninger på den gamle mølle, når der traditionen tro afholdes National Mølledag den 3. søndag i juni på Hørsholm Mølle.

Håndværkerforeningens studiekreds har i flere år stået for at arrangere en meget besøgt og populær mølledag på Hørsholm Mølle, hvor møllen holder åbent for alle.

Møllen er Hørsholms absolut ældste vartegn. Når man ankommer til byen, byder møllevingerne og de karakteristiske gule bygninger én velkommen.

Man kan besøge møllen og se, hvordan den er bygget. Hele vejen op til møllehatten.

Er man interesseret i de gamle håndværkerfag og deres værktøj, så skal man også besøge møllen. Det er som at træde ind i en tidslomme, ind i en historisk skattekiste. Her er samlet håndværktøj fra omkring 40 forskellige fag.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »