Litteraturen som livsledsager

Litteraturen som livsledsager — med Cecilie Eken og Klaus Rothstein

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Litteraturen som livsledsager

Litteraturen som livsledsager er en salonserie, hvor vi får lejlighed til at høre nogle af landets erfarne forfattere give et tilbageblik på deres liv med litteraturen. Samtaler, der udmærker sig ved at være uaktuelle – eller rettere: evigaktuelle.

I denne salon kan du møde forfatter Cecilie Eken, som debuterede i 1993 med Troldmandens søn.
Cecilie Eken er en moderne storyteller, der bruger fantasy, science fiction og eventyr til at plante pointer om tilværelsen i sin læsers bevidsthed. Intet af det, der fylder i det menneskelige sind, er hende fremmed. Hvordan skriver man om sin egen tid i camoufleret form? Hvad har fremmede fantasiverdener med den formelle virkelighed at gøre? Og hvordan forpligter kulturhistorien, når man skriver samtidslitteratur til børn?

Cecilie Eken har siden sin debut i 1993 skrevet eventyrligt og poetisk for børn og unge i mange former: billedbøger, digte, romaner og serier. Hun er ikke bange for at gå nye veje i sit forfatterskab, der både omfatter klassiske historiefortælling til børn og unge og noget så dristigt som en billedbog i sonetform. Som den første børnebogsforfatter er hun blevet optaget som medlem af Det Danske Akademi.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »