Kongelig Sommerballet 2023

Kongelig Sommerballet 2024 på Karen Blixen Museum Rungstedlund

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Kongelig Sommerballet 2023

Kongelig sommerballet er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark. I 2023 når balletten ud til hele 12 byer fra SlotssøBadet i Kolding, til Slotshaven i Løgumkloster og til Rungstedlund. Tåspidssko under åben himmel en dansk juniaften med familie og venner er det smukkeste startskud på sommeren. Kongelig sommerballet er et gratis tilbud til alle, der har lyst til at se nogle af verdens bedste dansere fra Den Kongelige Ballet opføre et potpourri af storslåede balletoplevelser, der ellers kun kan opleves på Gamle Scene i København. For tredje gang er Rungstedlund vært for Den Kongelige Sommerballet, og vi glæder os til at se mange gæster på Karen Blixens nordvendte plæne med vue over Øresund.

Vigtig information

  • OBS! Balletten er gratis, der er fri adgang og ingen tilmelding. Forestillingen starter kl. 19:00. Fra kl. 17:30 kan du opleve du opleve balletdansernes opvarmning på scenen.
  • Det opstilles IKKE stole til balletten. Medbring gerne egne strandstole eller picnictæppe.
  • Der udleveres gratis trykt program ved ankomst.
  • Der er meget begrænsede muligheder for parkering, da balletten optager museets parkeringspladser. Derfor anbefales det at ankomme med tog til Rungsted Kyst St. eller bus til Rungsted Strandvej.

Mad og drikke

  • Det er tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer.
  • Der kan købes kaffe og kage fra Madam Carlsens Café og Bistro.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »