Fredagsbar og ‘åben grill’

Fredags bar hos My Beautiful Gallery på Rungsted Station

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fredagsbar og ‘åben grill’

Hver fredag eftermiddag og aften kan du deltage i vores hyggelige ‘Fredagsbar’ på My Beautiful Gallery. Vi åbner op for en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde fællesspisning med vores ‘åben grill’ koncept, hvor du selv medbringer mad til at grille. Udover maden kan du forkæle dig selv med vores lækre udvalg af vine, som du kan nyde i solen. Der er også mulighed for at rafle, synge med på musikken eller måske finde dansefødderne frem.

Som en ekstra bonus kan du udforske vores aktuelle Beatles-udstilling, hvor du kan opleve en række fantastiske malerier fra kunstnere som Alexis Robiou, Jan Klein og Martin Pop.

Fredagsbaren på My Beautiful Gallery starter kl. 17 og varer til sent på aftenen. Så kom og tilbring en dejlig fredag med os, hvor der er plads til hygge, mad, drikke, musik og kunst.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »