Fredagsbar – M.C. Hansen & Jacob Chano

FREDAGSBAR - M.C. HANSEN & JACOB CHANO

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Fredagsbar – M.C. Hansen & Jacob Chano

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen i Kulturhus Trommens fredagsbar med sin makker Jacob Chano.

M.C. Hansen blev Årets Sangskriver ved Danish Musics Awards i 2017 og modtog Vordingborg Kommunes Kulturpris 2019.

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rockmusik til historiefortælling, højskolesangbogen og Benny Andersen.

Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen.

På Niels Hausgaard’sk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor.

”Der er historien om min morfar, der var postbud på den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76’eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Der er historien om terrorangrebet på Krudttønden i 2015. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse,” siger M.C. Hansen.

Hans univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord.

M.C. Hansen har siden 2004 haft Jacob Chano med som makker på scenen. Uanset om han spiller trommer, keyboard, klaver eller synger kor, gør Jacob Chano det i sangens tjeneste.

”Det er altid melodien der bestemmer. Jeg kender ingen andre musikere, der som Jacob ansvarsfuldt støtter op om melodien og lader sangene tage os og publikum nye steder hen aften efter aften.

Fredagsbaren åbner kl. 16.00, mens koncerten begynder ca. kl. 17.00.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »