Banko i HUI

Bankospil i Selmersbo

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Banko i HUI

Banko er tilbage igen den 9. februar, hvor der igen er masser af fine gevinster, godt humør og et stort håb om at se en masse af vores faste og nye bankospillere med lyst til at komme og hygge sig og samtidig bakke op omkring os.

Det er HUI’s bankovenner som afholder bankospil, alt er med en frivillig og ulønnet indsats af tidligere fodboldspillere i HUI.

Vores ide er at, hver en krone vi skaber i overskud, går ubegrænset til at støtte ungdomsarbejdet i HUI fodbold og håndbold. 

Kom og hyg dig – og støt ungdomsarbejdet.

Kom til HUI Banko i Hørsholm Hallen og vind en kæmpe købmandskurv fra Dalgaard Supermarked, 126 store gevinster + 3 ekstra store spil!
Dørene åbnes klokken 17.30. Kom og spis din aftensmad her, inden spillet starter klokken 19.00. Vi griller pølser, og du kan købe øl, vand, kaffe og kage. Vi modtager kontanter og MobilePay.
Vi har som altid masser af fine gevinster, godt humør og et stort håb om at se en masse af vores faste og nye bankospillere med lyst til at komme og hygge sig.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »