Åbningsfest hos Max von Haps

Max von Haps Microbageri

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Åbningsfest hos Max von Haps

Lørdag den 17. juni vil Max von Haps, byens skønne microbager, åbne dørene til hans nye lokaler med en åbningsfest, med et væld af lækre brød og kager. Det bliver en festlig dag, hvor du vil have mulighed for at smage forskellige brød og kager, og Caferosenhuset vil være til stede med deres kaffevogn. Åbningsfesten finder sted fra kl. 10 til 14, så det er en god idé at finde din søde tand frem og tage en ven med.

Fra de nye lokaler på det gamle Usserød Bryggeri vil Max fremover producere og sælge kager, surdejsbrød og andre lækre bagværk. Udover salget vil der være kurser, kageborde og meget mere. Det bliver et sted, hvor du kan nyde en bid kage og en kop kaffe i hyggelige omgivelser. Det er en fantastisk mulighed for at byde Max velkommen og opleve det nye bageri.

Det er altid spændende, når en ny virksomhed åbner, og du kan se frem til en dag fyldt med lækkerier og muligheden for at prøve forskellige smagsoplevelser. Sørg for at komme og fejre åbningen, og lad dig forkæle med alle de velsmagende produkter, Max vil tilbyde fra sit bageri.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »