+30 Vinterferie aktiviteter i uge 7

Så blev det tid til vinterferie og familiehygge – og igen i 2024 er vi så heldige at fastelavn falder i forbindelse med vinterferien!

Vi har samlet en lang række sjove og hyggelige vinterferieaktiviteter, og der er ingen fare for, at I kommer til at kede jer derhjemme.

Årets vinterferieaktiviteter spænder over fastelavn, feriehæfte, en masse om dyr, tryllerier, kreative værksteder og meget mere. Her er både noget til aktive dage, til fordybelse, til at lære nyt, til at være kreativ og til dage, hvor vinterferieaktiviteten gerne må få hele familien helt ned i gear. 

For de dyreglade er der dino’er i Hørsholm Midtpunkt og ‘dyrenes dag’ i Plantorama. 

Første weekend i vinterferien er det fastelavn, og der er flere muligheder for prinsesser, pirater, cowboys og andet småfolk for at få ‘slået katten af tønden’. Byen byder på tøndeslagning både lørdag og søndag. Ellers er det jo bare om at gå på jagt i byen efter den bedste fastelavnsbolle.

Trænger I til at få rørt jer og brændt noget krudt af, er der blandt andet vandringer, skøjteløb eller en tur i svømmehallen. Til dage med hygge er der masser af film at vælge imellem; både for de mindre og de sidste nye film i biffen til de større børn. 

Som sagt … en uge spækket med vinterferie aktiviteter, hvor I ikke kommer til at kede jer. 

God vinterferie!

Dinosauere Hørsholm Midtpunkt i vinterferien 2024
hele ugen

Dinosauere Hørsholm Midtpunkt

Vinterferien i Hørsholm Midtpunkt står i dinosauernes tegn. Der er en lille udstilling både i stuen og på 1. sal som børnene kan gå på opdagelse i. Udstillingen kan opleves alle dage i hele åbningstiden.

Feriehæfte Hørsholm Midtpunkt Vinterferien 2024
Hele ugen

Feriehæfte fra Hørsholm Midtpunkt

Feriehæftet, der kan købes fra 10-18. februar, indeholder bl.a. en konkurrence hvor børnene kan man vinde en flot dinosaur.

Feriebilletten kan købes i Flying Tiger Copenhagen på 1. sal. Den koster kr. 50 og har en værdi af kr. 250.

Karen Blixen Museum for børn
Hele ugen ( lukket mandag )

Besøg Karen Blixen Museum

Gå på opdagelse i det hyggelige Karen Blixen Museum. Her kan I opleve Blixens smukke stuer og dykke ned i historien i børnehøjde. Gå en tur i Fuglereservatet og slut af med fastelavsboller og varm kakao i caféen. Børn har gratis adgang med en voksen.

det sker i vinterferien

Der er ingen events på de søgte kriterier

biffen i vinterferien

Film i Kulturhus Trommen i Vinterferien: MINIHELTENE

Miniheltene 

Filmen ‘Miniheltene’ er en animationsfilm, der handler om et umage makkerpar, en marionetdukke og en efterladt bamse, som begiver sig ud på et eventyr i New York. Den opfindsomme dukke Don er træt af at spille narren i dukketeatret i Central Park. Han vil allerhelst være helten, og hvorfor ikke også i det virkelige liv? 

Filmen er tilladt for alle.

Film i Kulturhus Trommen i Vinterferien: Lassie

Lassie på nye eventyr

Denne gang skal Lassie opklare en stor og kompliceret sag om en masse udstillingshunde, som forsvinder på mystisk vis. Lassie kommer hurtigt på sporet af en landsdækkende hunde-kidnapningsring, som må sande, at man ikke sætter sig op imod Lassie. 

Filmen er tilladt for alle

Film i Kulturhus Trommen i Vinterferien: Drengen og hejren

Drengen og Hejren

I den Japanske animationsfilm møder vi drengen Mahito under Anden Verdenskrig. Da familiens hus bliver bombet, dør hans mor, og han må flytte med sin far ud på landet. Tynget af sorg begiver han sig ind i en verden, hvor der både findes levende og døde. Her møder han mange mærkelige skabninger på vejen, mens han leder efter moderen.

Filmen er tilladt fra 7 år.

flere oplevelser i vinterferien

Eventyrlegepladsen på Nattegaleengen i Hørsholm
hele ugen

Byens små og store legepladser

Vil I ud i den friske luft med familiens yngste, så kan en tur til en legeplads være god at ’lokke med’. Husk at pakke kurven med varm kakao og fastelavnsboller. 

Vinter i Arboretet
Hele ugen 

Naturbingo og fotojagt i Arboretet

I Arboretet er der masser af plads og mange ting at kigge på. I kan lave  natur-bingo, aktivitetsark, fotoskattejagt og meget andet.

Hørsholm Rungsted - vinterferie oldtidsfund økse stenaldertid
Hele ugen

Bliv klogere på historien

Her finder I en lang række byvandringer for børn, som I kan tage helt på egen hånd. Der er masser af sjov information og quiz for børn undervejs. Bliv klogere på byens historie når I trænger til frisk luft.

Kælkebakker Hørsholm
hele ugen

Byens gode kælkebakker

Skulle vi være så heldige at der ligger sne i vinterferien, så er det bare med at få hældt den varme kakao på termokanden og komme ud i sneen. Her kan I her finde byens gode kælkebakker.
Kløverstierne Hørsholm Usserød Mølle
Hele ugen

Inspiration til nye gåture

Opdagelsesture, kløverstier, byvandringer og en tidsrejse er blot nogen af de ture I kan finde inspiration til, hvis I trænger til at komme ud og opleve noget udendørs i vinterferien.
Kuilturhus Trommen bibliotek børneafdeling leg på bibliotek
Hele ugen

Leg og hygge på biblioteket

Ta’ madpakken med på Hørsholm Bibiotek hvor de har et super hyggeligt legeområde, med hyggelige kroge til at få læst højt af en god bog. 

Hørsholm Svømmehal
hele ugen

Vandhunde og havfruer

Hørsholm Svømmehal har for de morgenfriske åbent alle hverdage fra kl. 7, og tirsdag og torsdag aften til kl. 21. Så find badetøjet frem og brug nogle timer sammen i svømmehallen i vinterferien.
Naturbingo plader
Hele ugen

Ta’ naturbingo med på turen

I kan vælge mellem 5 forskellige bingoplader, og der er selvfølgelig også en bingoplade når I skal på bingo jagt i vintermånederne.
Hørsholm Skøjtehal vinterferie 2023
Hele ugen

På med skøjterne

Find skøjterne frem og få nogle hyggelige timer sammen på isen. Hørsholm Skøjtehal har åben tirsdag-torsdag kl. 10.00-13.00, fredag kl. 18.30-22.00 og søndag 12.00-18.00

Elleskovstien gangbro Sjælsø Hørsholm

Naturoplevelser

Trænger I til at komme ud i den friske luft, så har vi samlet en lang række skønne naturoplevelser I kan kaste jer over i vinterferien. 

Uanset om I vil gå på opdagelse i skov eller ved vand, om I vil blive klogere på turen, eller brænde krut af på en af byens legepladser.

Flere lokale oplevelser for børn

Her finder I endnu flere oplevelser for børn i Hørsholm og Rungsted. 

Her er oplevelsesture, museer, byvandringer med børn, kælkebakker og meget mere I kan opleve. 

Legeplads eventyrlegeplads børneaktivitet Nordsjælland
LANGAUGE »