Guide – børnevenlige spisesteder i Rungsted og Hørsholm

Der er masser af skønne spisesteder i vores by. Men hvor er det nemt at tage familiens yngste med, og hvad kan man få? Vi har lavet denne guide til børnefamilier og bedsteforældre, så I hurtigt kan få et overblik over, hvor jeres familie har lyst til at spise. Hvis det ikke lige skal være sandwich, pizza og burger i dag.

Kajens Fisk og Vildt

Hos havnens fiskehandler kan I få lækre fiskefrikadeller, fiskefilet, fish’n chips mv. i deres udendørscafe. Stedet er uhøjtideligt med masser af plads til børn på midtermolens nordlige kaj. Lige ved siden af kan børnene fange krabber og lave krabberæs. Har I ikke fået krabbefiskestang med, kan den købes hos fiskehandleren eller i ShipShape.

Wokshop

’Bring your kids’ siger de på Wokshop og byder børn til bords med asiastisk mad på menukortet. På børnemenuen er der de populære sataykyllingespyd, små forårsruller, wonton, milde karryretter og stegte ris og nudler. Der er noget til både store og små børnemaver. Her kan I nyde det travle promenadeliv og udsigten til havnens både.

Sticks’n’Sushi

Dette er en af havnens mest populære spisesteder, og børn er meget velkomne. Der er tre spændende børnemenuer, hvad enten junior foretrækker sushi, sticks eller begge dele. Den populære chokoladefisk følger naturligvis med som dessert, og der er tegnegrej og opgavehæfte til ventetiden.

Kajens Fisk og Vildt, Rungsted Havn
Pølsevognen Foderbrættet, Rungsted Havn
Sticks n' Sushi, Rungsted Havn

The Captain

Hvis I er til et traditionelt cafebesøg, og junior elsker nuggets, fiskefilet, burger og isdessert, så er dette et godt match. Til de voksne er der salat, sandwich, burger, pasta og steaks.

Cafe Valentin

Cafe Valentin er endnu et bud på en cafe, hvor børnemenuen byder på de klassiske børneretter burger, frikadeller, nuggets og fiskefilet. Alle med grove fritter og remoulade.

Madam Carlsens Cafe

I Museumscafeen hos Karen Blixen har de også tænkt på børnene. Her er der en god børneburger, kyllingenuggets med grøntsagsspyd og fiskefilet med remoulade. Alle kommer med bagte kartofler.

Sushi hos Mizumi

Rigtig mange børn elsker sushi, og byen vrimler med gode sushirestauranter. På Mizumi kommer sushi og andre retter kørende rundt på et transportbånd ved bordene. Her kan børnene tage lige præcis det, de kan lide – og lige så meget de kan spise.

Restorama

På 1. salen i Plantorama ligger Restorama, som blandt andet har stenovnspizzaer, steaks og salater. Børnene kan vælge imellem minipizza, sprød kylling eller pasta bolognese. Den indendørslegeplads er et stort hit, som gør spise-ud-oplevelsen til en succes for alle.

Kajens Fisk og Vildt, Rungsted Havn
Pølsevognen Foderbrættet, Rungsted Havn
Sticks n' Sushi, Rungsted Havn

Restaurant Shanghai

Den store buffet med masser af kinesiske retter, sushi og Mongolian Barbecue er noget, mange børn kan lide. For de kan få lige præcis det, de kan lide. Stemningen er afslappet, og her er god plads til børnene.

Kozy Kitchen 

Har I været i svømmehallen, kan I spise aftensmaden hos Kozy Kitchen. Her er burger, fish chips mv. at vælge imellem, hvis dagens ret ikke frister junior. I kan selvfølgelig også spise der, uden at have været i svømmehallen. Det er bare en god undskyldning.

Espresso House 

Espresso House er et populært sted for de unge piger, så her kan familien pige(r) blive forkælet lidt. Med en sandwich, lidt sødt og måske en frapino, lemonade eller iste. Det er et godt sted at hygge, hvis man er på shoppe-tur og trænger til en lille pause.

Joe & the juice

Vi kommer ikke uden om Joe & the juice. De er et sikkert hit året rundt med deres velsmagende sandwiches og gode juices. Om man er 5 eller 25 år gammel. Den største ligger på førstesal i Midtpunkt – lige ved den store sydvendte terrasse. Den anden ligger på havnen og har kun åbent i sommermånederne.

Foderbrættet

Et alternativt bud er den klassiske pølsevogn, som i Rungsted lyder navnet Foderbrættet. Den ligger på hjørnet af Strandvejen og Rungstedvej ved lyskrydset. Her kan familien få den klassiske pølsevognsmenu med alt fra pølser med brød, hotdogs, flæskestegssandwich og meget mere. Og sikkert også en Cocio. For nogen er det en elsket klassiker, for andre en sjov oplevelse i dansk madkultur. Nemt og meget uhøjtideligt.

 

Picnic på havnen

Har I medbragt jeres egen mad, så er der masser af steder, hvor I kan sidde. Foran havnekontoret er der en terrasse med masser af siddepladser, hvor I kan indtage picnickurven. Kan I klare jer uden et bord, er stranden et oplagt sted at slå sig ned, ellers er der masser af bænke rundt om på havnen. Her er også skraldespande, når I vil af med affald.

Picnic på Rungsted strand
LANGAUGE »