Brug byen

Motion i naturen hitter

Det er blevet vildt populært at dyrke motion i det fri her i 2020. Af mange gode grunde. Glæden ved at mærke vind og vejr på huden, mens man er aktiv i naturen, er jo nærmest eksploderet.  

Udesport som løb, cykling, mountainbike og tai chi har fået selskab af grupper, der træner i skovbunden, på stranden og på græsplæner.  

Det er især styrketræning, konditions- og kardiotræning, som har fundet vej ud i naturen. Bakker, træer og bænke bruges til øvelser. Yoga er også rykket ud i den friske luft, dog kryber de fleste hold i vinterly. 

Vi har samlet en stor håndfuld hold. Er der et, som taler til dig? 

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/motion-i-naturen-hitter/

Klik på krydset for info og adresse om stedet

Fit Nature

Rungsted Hegn, Pennehave p-plads

2960 Rungsted Kyst

Telefon: 60 25 04 00

Web: fitnature.dk

Fit Nature har hold til dig, som enten skal bygge form og kondition op fra bunden, eller til dig, som har en god grundform. Her er rask gang, powerwalk og intervalløb. Lette styrketræningsøvelser og hard core øvelser, hvor kroppen bruges som vægt. Der trænes i Rungsted Hegn med start på parkeringspladsen i Pennehave. Jeanette er uddannet fitness instruktør og personlig træner.

Recreate Fitness

Rungsted Hegn

Web: recreatefitness.dk

Bojan er tidligere basketballspiller og har startet Recreate Fitness. Der er både indendørs og udendørstræning. Lisbeth og Bojan har udendørsholdene, der mødes på parkeringspladsen på Rungstedvej overfor Pennehave. Derudover tilbydes træning i små grupper og personlig træning, og de kan hjælpe med kostvejledning.  

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/motion-i-naturen-hitter/
Motion i Naturen

Web: 

Lotte og Iben har hold, der trænes ved badebroen nedenfor Kokkedal Slot og ved Karen Blixen museet. Begge hold bruger skoven og stranden, naturens redskaber og kroppens vægt til træningen. Det er små hold, og der tages hensyn til eventuelle skader. 

Skovtræning

Hørsholm/Rungsted Hegn

Tel: 20 82 36 44

 

Susanne og Susanne står bag Skovtræning, hvor de har fokus på varieret styrke-, balance- og konditionstræning tilpasset den enkelte. Holdene starter på parkeringspladsen på Rungstedvej overfor Pennehave. 

Train4life

Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

Tel: 23 71 71 69

 

Train4life har hold på Rungstedgaard, hvor man bruger stedets faciliteter, natur og have. Outdoor cross training foregår året rundt, og de udendørs fitnessfaciliteter danner udgangspunkt for mange øvelser. Lisa har været instruktør i mere end 20 år og er også uddannet personlig træner. 

Mit Yoga

Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

Tel: 27 57 54 76

Web: mityoga.dk

Yoga med udsigt ud over Øresund? Det bliver næppe bedre. Bente, som står bag Mit Yoga, holder til på den store plæne på Rungstedgaard i de lyse måneder april-oktober. I de mørke måneder er holdene rykket indenfor. Der er både yin, hatha og flow yoga hold fordelt over ugens dage. 

Hørsholm Rungsted løbeklub

Rungsted Skole

Østre Stationsvej 1

2960 Rungsted

Web: hrlk.dk

Kunne du tænke dig at løbe sammen med nogen? Løbeklubben er utrolig aktiv med mange medlemmer. Der er forskellige hold og niveauer, fra nybegynder til hurtigløber. Også er der core træning, der er godt at supplere løbetræningen med. 

Klik på krydset for info og adresse om stedet

LANGAUGE »