STØT LOKALT

Køb årets juletræ lokalt

LISTEN OPDATERS LØBENDE . . .

‘Jingle bells, jingle bells …’ – Hohohoho…. ja, det er ved at være tid for årets juletræs indkøb, og igen i år vil vi gerne guide dig til at købe dit juletræ lokalt. 

Og der er mange muligheder ..  De fleste byggemarkeder og butikstorve har i december juletræssælgere, der står klar med juletræer og pyntegrønt. 

Vi ved med sikkerhed at der kommer juletræs-salg på Rungsted Bytorv, i begge ender af Hovedgaden og ved Kongevejscenteret.

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/juletraeer-2021/
Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/juletraeer-2021/

Skal indkøbet af årets juletræ være en udflugt i sig selv, er der også flere muligheder for at få det helt perfekte juletræ med hjem. 

Askehavegård

Her sælger de flotte juletræer og pyntegrønt. På gårdens julemarked kan du finde dekorationer og julepynt, og i Riddersalen kan I købe en varm kop glögg, kakao, kaffe og æbleskiver. 

GardenShop – Høsterkøb planteskole

Her er der ikke bare flotte juletræer, men også en stor juleudstilling hvor du kan købe julebelysning, adventskranse, julepynt og meget mere. 

Grønnegade Juletræssalg

Her finder du bæredygtige grantræer, i form af ‘Fæld selv’ nede omkring åen, eller ved at vælge et af dem der netop er fældet. Pyntegran, kogler mm. Åbningstiden er når der er dagslys.

Hørsholm Mølle

I weekenderne op til jul, kan du købe juletræer ved den gamle mølle. Så støtter du samtidig Håndværkerforeningen der driver og står for udstillingen i møllen. 

Hørsholm Planteskole

Lokal producerede træer, både fæld selv og frisk fældede træer. Stor opvarmet julestue hvor de serverer gløg, saft og pebernødder. I weekenderne vil det være muligt at købe pandekager . 

Åbningstider:

Hverdage: 9.00-16.30 

Weekender: 9.00-16.00

Kongelig Dansk Yachtklub

Har du lyst til at støtte en god sag med årets juletræ indkøb, så sælger ungdomssejlerene i KDY juletræer på havnen fra 1. december.

Hverdage: 10.00 – 14.00

Weekender: 10.00-16.00

Hørsholm & Rungsted https://horsholm-rungsted.dk/juletraeer-2021/

Foto: Askehavegård

TIP

Vi har samlet en oversigt, over byens steder med gløgg og æbleskiver i en guide, så I kan slutte af med at få varmen, når juletræet er i hus.

LÆS DEN HER

FAKTA

Danmarks første juletræ blev – så vidt vides – tændt på det sydsjællandske gods Holsteinborg i 1808. Dette træ er imidlertid ikke nøjere beskrevet – tilgengæld er der flere oplysninger om det første træ i København fra 1811.

LANGAUGE »