Vinter-Bioblitz i Fuglereservatet

Vinter-Bioblitz i Fuglereservatet hos Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Vinter-Bioblitz i Fuglereservatet

Mød artsjægerne i Karen Blixens fortryllende vinterlandskab 

Lørdag d. 27. januar kan du deltage i vinter-Bioblitz i Karen Blixens Fuglereservat. Bio betyder “liv”, og blitz betyder “at gøre noget hurtigt og intensivt”. En Bioblitz går derfor ud på at undersøge et givent område for arter som dyr, planter og svampe – og derefter registrere alle dem, man finder. Det er femte gang, at vi afvikler bioblitz i Fuglereservatet, men første gang, at det sker om vinteren.

Alle naturinteresserede og nysgerrige gæster er velkomne til at kigge forbi i løbet af dagen.  Du kan hjælpe med at indsamle og artsbestemme dyr og planter, eller du kan blot opleve, hvordan det foregår og få en snak med de deltagende biologer, kratluskere og andre naturkyndige, som finder arter.

Museets naturformidlere er selvfølgelig også til stede og fortæller glædeligt om hvilke arter, der bliver fundet på dagen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »