Vandretur langs Usserød Å

Vandretur langs Usserød Å

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Vandretur langs Usserød Å

Årets gang i naturen – tur i Usserød Ådal: Bliv klogere på naturen langs Usserød Å når Dansk Naturfredning Hørsholm inviterer til en travetur langs åen, hvor I oplever naturen i november og hører lidt om åens historie.

Farverne i naturen omkring åløbet er typiske for efteråret meget varierende og der er hist og her overraskelser for den som optræder opmærksomt i naturen.

Åen har gennem fredning og genslyngning af forløbet opnået karakter af et attraktivt naturområde med masser af liv. Naturen er fredet og fuglelivet trives. Engang var formålet med åens vand at drive møllerne , nu er det mere rekreativt og der gøres mere for at øge diversiteten i form af små biotoper der kan tiltrække fugle og dyr.

Hørsholm Kommune har netop i komunalbestyrelsen vedtaget en ny plejeplan for området og den åbner muligheder for endnu flere naturværdier.

Vi starter turen fra Mortenstrupvej, der hvor vejen krydser åen, mødetid kl. 10.00 – HUSK fornuftigt fodtøj.

Turens varighed er ca. 2 timer og vi slutter der hvor vi startede.

Mødested: Mortenstrupvej ved P-pladsen v. broen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »