Undgå E-mail svindel og FUP opkald

Undgå E-mail svindel og FUP opkald

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Undgå E-mail svindel og FUP opkald

Et informationsmøde for Hørsholm borgere om Digital Svindel og Kriminalitet

I dagens digitale verden er vi alle potentielle mål for kriminelle, der søger at udnytte vores tillid og information til deres egen fordel.

Det hænder ganske ofte, at ældre borgere bliver ringet op eller modtager en mail fra personer, som enten udgiver sig for at være fra banken, politiet eller noget helt andet. I den anden ende sidder der så i stedet en kriminel, der forsøger at snyde folk til at udlevere f.eks. bankoplysninger, koder eller andre personlige informationer. Og de er skræmmende gode til det.

Men nu skal det være slut med at blive svindlet.

Seniorrådet i Hørsholm inviterer sammen med LOF og Hørsholm Kommune seniorer i kommunen til et informationsmøde. Så hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan man undgår at blive fuppet med personlige og  økonomiske tab eller gener til følge, skal man tilmelde sig dette gratis arrangement i Trommen.

Nordsjællands Politi og en konsulent fra Danske Bank vil holde oplæg, hvor de kommer med en række gode råd og retningslinjer, som man bør være opmærksom på. For i sidste ende at minimere risikoen for at blive offer for digital svindel og kriminalitet, som er blevet en alvorlig trussel.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »