Trylleshow

Trylleshow

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Trylleshow

Med en stor portion humor og 25 års erfaring i fingerfærdighed præsenterer Lars U sit store trylleshow for børn og deres voksne.

Kom og se det fantastiske trylleshow med tryllekunstneren Lars U. Børnene er med når der skal trylles med paraplyer, æg og mange andre skøre remedier. Måske kommer Lars U´s fætter fra Texas forbi?

Om det er børnehavebørn, skolebørn, teenagere eller en god blanding, så fanger Lars U dem alle. Det er blot et spørgsmål om forberedelse. Og der er også altid et par gode grin til de voksne.
Slip legen løs og lad jer forbløffe samtidig med at I får et godt grin. Showet er henvendt til børnene, men de voksne vil også føle sig godt underholdt når Lars U leverer komik og magi.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »