Syngesalon under trækronerne

Syngesalon under trækronerne med Helle Solvang hos Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Syngesalon under trækronerne

Syngesalonen kombineres Karen Blixens kærlighed til musik og naturen på en unik måde. I denne musikalske vandring i Karen Blixen Fuglereservat får I mulighed for at udforske hendes natursyn og nyde musikken inspireret af hendes liv.

Dokumentarist og Blixen-ekspert Helle Solvang vil være jeres vært og fortælle om den verdensberømte forfatters syn på naturen. Undervejs på vandringen vil I synge sange og lytte til musik, der er inspireret af Karen Blixens liv. Alt dette vil blive akkompagneret af fuglenes sang, hvilket skaber en magisk og stemningsfuld atmosfære.

Ved ankomsten til Syngesalonen vil I blive budt velkommen med et glas bobler og have mulighed for at nyde udsigten over Øresund. Det er en dejlig måde at starte oplevelsen på og sætte stemningen for resten af arrangementet.

Denne Syngesalon er en enestående mulighed for at fordybe sig i Karen Blixens liv og passioner og opleve en unik kombination af musik og natur. Det vil være en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan lade jer rive med af musikken og naturens skønhed.

Tag med på denne musikalske vandring og få et indblik i Karen Blixens forståelse af naturen og nyd samtidig den stemningsfulde musik og fuglenes sang. Det er en oplevelse, der vil berige jeres sind og forbinde jer med naturen på en særlig måde.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »