Syng med Hr. Skæg

syng med hr. skæg i Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Syng med Hr. Skæg

Træd ind i Hr. Skægs fortryllende univers og vær med til en uforglemmelig dag fuld af fest, sang og læring! Hr. Skæg, en velkendt og elsket figur for børn i Danmark gennem mere end et årti, har nu skabt et sprudlende nyt show: “Syng med Hr. Skæg”.

Det er unødvendigt at præsentere Hr. Skæg nærmere, hvis man er barn i Danmark. Han har charmeret og fascineret med sin nysgerrighed, fantastiske fantasier og ikke mindst sine utrolige sange på Ramasjang. Han har gjort læring til et positivt ord i børnenes verden og formået at skabe en legende tilgang til tal, bogstaver, ord, matematik og sprog.

Nu har både børn og voksne mulighed for at møde Hr. Skæg, synge med og danse til hans fantastiske sange i dette spritnye show. Hr. Skæg lover at gøre sit absolut bedste for at involvere publikum og skabe en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse for alle.

Uanset alder er der stadig masser af grund til at synge med og hjælpe til med at løse de udfordringer, der opstår, når man leger med tal, bogstaver, ord, matematik og sprog. Hr. Skæg vil guide jer igennem det hele og skabe en festlig og interaktiv atmosfære, hvor alle kan være med og lære samtidig med, at de har det sjovt.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »