Strikkecafé hos Englestof

strikkecafé hos Englestof

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Strikkecafé hos Englestof

Er du også en passioneret strikker? Så kom og vær med til vores hyggelige strikkecafé på lørdag den 1. juli fra kl. 10:30 til 13:00. Vi samles i en varm og indbydende atmosfære, hvor strikningen og hyggen er i fokus.

Elsebeth, vores erfarne strikkeentusiast, vil være til stede og dele sine bedste tips og tricks med jer. Hun er klar til at besvare spørgsmål, hjælpe med teknikker og inspirere jer til nye projekter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der altid noget at lære og dele med hinanden.

Mens strikkepindene arbejder, kan du slappe af og nyde en velsmagende kop kaffe, der venter på dig. Der er intet som en god snak over strikketøjet, og vores strikkecafé er det perfekte sted at møde andre strikkere og hæklere i hele Nordsjælland. Del dine projekter, få inspiration og knyt nye venskaber i dette dejlige fællesskab.

Tilmelding i butikken, på 45 86 33 78 eller deres Facebook side – link under læs mere/billetter

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »