Stine Bramsen – The Acustic Tour

Stine Bramsen - The Acustic Tour

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Stine Bramsen – The Acustic Tour

Stine Bramsen, anerkendt for sit anmelderroste soloalbum ‘Blonde & Blank’, samler nogle af landets mest talentfulde kvindelige musikere til en akustisk Danmarksturné i efteråret 2023.

For første gang i sin karriere har Stine Bramsen sammensat et hold af udelukkende kvindelige musikere til turnéen. Med Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas vil de skabe en unik musikalsk oplevelse.

Efter at have startet sin karriere i et drengeband (Alphabeat), hvor hun boede, turnerede og indspillede musik sammen med mænd, føler Stine Bramsen nu et ønske om at omgive sig med kvinder både på og bag scenen. Hun er nysgerrig på at se, hvordan det påvirker hende og musikken live.

Den kommende akustiske turné vil fokusere på sangene fra Stine Bramsens anmelderroste soloalbum ‘Blonde & Blank’. Albummet har modtaget rosende ord som: “et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, “hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, og hun “mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

Her kan I få en unik og stemningsfuld musikalsk oplevelse, hvor talentfulde kvindelige musikere kommer sammen under Stine Bramsens ledelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »