Steinaa Trioen

Steinaa Trioen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Steinaa Trioen

Det er atter i år lykkedes Musikforeningen, med formand Henrik Brendstrup i spidsen, at stable et spændende og attraktivt program på benene til sæsonen 2023-2024. Store udenlandske navne optræder side om side med fremtrædende danske kunstnere ved i alt otte koncerter. Publikum kan glæde sig til en række uforglemmelige koncertoplevelser med den mest intime musikform – nemlig kammermusikken! Hørsholm Kirke genåbner efter ombygningen og foreningen byder hele fire fremragende strygekvartetter velkommen i den skønne akustik. De førende danske kvartetter Nightingale og Poseidon giver prøver på deres kunst, og kendte internationale ensembler som Quartetto di Cremona og Goldmund-kvartetten vender tilbage til Hørsholm – sidstnævnte i sammenspil med musikere fra foreningens egne rækker, bratschisten Iben Teilmann og cellisten Henrik Brendstrup.

Som altid bestræber musikforeningen sig på at præsentere og støtte unge musikere i starten af deres karrierer, således også i år.

Sæsonen åbner i Trommen med den unge superklarinetist Mathias Kjøller, der har samlet et stærkt hold til musik af Bartok og Stravinskij: Det unge violintalent Alva Holm og den fremragende norske pianist Christian Ihle Hadland.

Også de helt unge konservatorie- og mgk-studerende bliver der plads til ved koncerten i december i Trommen, ”Morgendagens Stjerner”.

Den fremadstormende unge tjekkiske klavertrio ”Trio Bohémo” kommer forbi Hørsholm til april-koncerten, og vi slutter sæsonen med to populære danske træblæsere, tvillingesøstrene Eva og Maria Steinaa på henholdsvis obo og fløjte, der sammen med klavertalentet Elias Holm udgør Steinaa Trioen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »