Sommerjazz i Gårdhaven

JazzChild Sommerjazz i gårdhaven

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sommerjazz i Gårdhaven

Denne aften vil gårdhaven hos vinbaren No 43 i gågaden blive fyldt med lækker jazz-musik. Jazz Child og hendes to musikere, Tomas Raae på bas og Lars-Emil Riis Madsen på keys, vil optræde og skabe en stemningsfuld aften.

Billetprisen for sommerjazz i gårdhaven inkluderer en tapasanretning og et glas vin, så du kan nyde både god musik og lækker mad og drikke. Det er en fantastisk kombination af smagsoplevelser og musikalsk underholdning.

Der er plads til 60 deltagere, og tilmeldingen foregår efter princippet “først til mølle”. Så det er en god idé at sikre sig sin plads hurtigt, da der er begrænset antal billetter.

Det bliver en intim og hyggelig oplevelse at nyde jazzmusikken i gårdhaven bag No 43. Jazz Child og hendes musikere vil skabe en stemning af afslappethed og musikalitet, der vil berige din aften.

Hvis du også elsker jazz og ønsker en aften med god musik med lækker mad og vin, så er dette arrangementet lige noget for dig. Gårdhaven vil danne den perfekte kulisse for en hyggelig aften med sommerjazz.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »