Sommerbogen 2024

Sommerbogen 2024

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sommerbogen 2024

For de 6-15-årige.

Du har hele ferien til at læse tre bøger, som du selv vælger og som du skal anmelde.

Når du tilmelder dig på biblioteket, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste bøger til dig.

Så slæng dig i hængekøjen, på stranden eller hvor som helst med en god bog og læs eller lyt. Du kan få mange fantastiske, spændende og forunderlige oplevelser ved at dykke ned i én af de mange bøger, som børnebibliotekerne er fyldt med.

Sådan skal børnene gøre for at være med:

  • Børnene tilmelder og henter et udfordringsark på biblioteket.
  • Børnene læser 3 bøger og løser mindst 10 af læseudfordringerne.
  • Børnene udfylder de 3 korte anmeldelseskort, der er på bagsiden af udfordringsarket.
  • Børnene afleverer de 3 udfyldte udfordringsark på biblioteket – og her hos os på Hørsholm Bibliotek modtager du en super, duper, fantastisk, cool og spritny bog til din egen bogreol.

At deltage i “Sommerbogen” kræver ingen forberedelse. Børnene kan på egen hånd komme forbi os på biblioteket, hvor vi vil hjælpe dem med at finde nogle gode bøger. Vi kan også vise børnene, hvordan man bruger Ereolen Go!, der er børnenes bibliotek online.

HUSK: Tilmeld dig i børnebiblioteket på Hørsholm Bibliotek inden for den betjente åbningstid.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »