Smørrebrødsrejse med Helle Helle

Helle Helle

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Smørrebrødsrejse med Helle Helle

Kom på unik smørrebrødsrejse med Helle Helle, når hun gæster Stortrommen i anledningen af udgivelsen af sin spritnye roman ’Hafni fortæller’, der udkommer i september 2023.

Forfatter Helle Helle er en ener i det danske litterære landskab og vil denne dag blive interviewet af litteraturformidler Nanna Damsgaard-Larsen i anledningen af sin seneste udgivelse, der foregår i samme univers som romanerne ’de’ og ’Bob’.

Efter interviewet vil der blive serveret en lille anretning af smørrebrød inspireret af det smørrebrød, romanens hovedperson bliver præsenteret for i sin smørrebrødsrejse gennem Danmark – traktementet er naturligvis inkluderet i billetprisen. Og vi kan love, at dagen bliver en både enestående, litterær, og kulinarisk oplevelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »