Smag jordbær og nyslynget honning

Honning Jordbærdag Hørsholm Biavlerforening

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Smag jordbær og nyslynget honning

Jordbær og bier har en tæt forbindelse på flere måder. Den friske forårshonning har præcis den delikate og harmoniske smag, der passer perfekt sammen med de røde jordbær. Alle har mulighed for at smage denne kombination, når Hørsholm Biavlerforening fejrer den årlige Honning & Jordbærdag lørdag den 24. juni. Arrangementet finder sted mellem kl. 15-17 i Skolebigården, der ligger i Rungsted Hegn med indgang for enden af Sdr. Jagtvej.

Forårets travle bier har flittigt bestøvet havens frugttræer, buske, marker og vilde planter i naturen. En af de planter, der nyder godt af biernes arbejde, er jordbær. Når bierne bestøver blomsterne på jordbærplanterne, resulterer det i flere og smukkere jordbær.

Jordbær med friskhøstet og nyslynget honning udgør den ideelle danske sommercocktail. Kom og få smagsprøver. Biavlerne i Hørsholm byder dig velkommen til en gratis oplevelse med jordbær og honning. Besøg os i Rungsted Hegn, hvor vi har skabt vores lille ‘oase’ mellem bier, fugle og træer. Du kan også låne en bidragt og få mulighed for at kigge ned til bierne.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »