Skriveworkshop med Babette-tema

Skriveworkshop med Babette-tema

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Skriveworkshop med Babette-tema

Rungstedlund danner rammen om denne 1-dags skriveworkshop, som udbydes af CPH School of Creative Writing.  Workshoppens underviser er Anne Green Munk.

Læs mere og tilmeld dig via skolen ved at klikke på KØB-BILLET-knappen her på siden. OBS! Tilmelding foregår igennem skolen og ikke Karen Blixen Museum. 

Glæd dig til en overdådig skrivedag!

​Karen Blixens berømte fortælling Babettes Gæstebud danner rammen for denne skriveworkhop.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i workshoppen – blot at du har mod på at få en oplevelse og komme i gang.

Din underviser, Anne Green Munk, ph.d. fra Aarhus Universitet, gennemgår Karen Blixens fortælling Babettes Gæstebud og fortæller om, hvordan du selv kommer i gang med at skrive – kort såvel som langt.

Gennemgangen af Babettes Gæstebud og diskussionerne af fortællingen med holdet bliver afsæt og inspiration til din egen skrivning.

Anne Green Munk vil give konkrete skriveråd, hvorefter du går på opdagelse på museet, inspireres og skriver.

Senere på dagen giver Anne feedback på din tekst/tekster.

Du kan med fordel genlæse bogen eller se filmen forud for kurset (men det er ikke et krav).

Kurset er med fuld forplejning fra museets café Madam Carlsen og inkluderer naturligvis også entré til museet. Husk selv at medbringe pen og papir og/eller bærbar computer til skrivningen.

Max. 16 deltagere

Underviser: Anne Green Munk

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »