Sindets dag 2023

Eventkalender Hørsholm og Rungsted i Nordsjælland

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sindets dag 2023

Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 10. oktober, hvor SIND Fredensborg-Hørsholm, Åstedet, Frivilligcenter Hørsholm og Hørsholm Bibliotek inviterer indenfor til markeringen af ’Sindets dag 2023’.

Sindets dag er en international mærkedag, hvis overordnede mål er at øge bevidstheden om psykiske problemer rundt om i verden og at mobilisere indsatser til støtte for mental sundhed. Årets tema er: Mental sundhed er en grundlæggende menneskerettighed.

Under denne overskrift vil formiddagen, eftermiddagen og aftenen bl.a. byde på filmvisning, fællesspisning og musik. Hold øje med billetlinket, hvor programmet vil blive offentliggjort, og hvor det vil blive muligt at hente billet til de enkelte arrangementer.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »