Sigurds jul

Sigurds jul

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sigurds jul

Den folkekære Sigurd Barrett er klar med en ny, varm juleforestilling sammen med skuespilleren og sangeren Lisbeth Kjærulff.
De skal gøre sig klar til julen, men er der overhovedet tid til julehyggen i den travle verden, vi efterhånden har fået skabt? 

Sigurds nye juleforestilling bringer børn og voksne ind i det eventyrlige juleland, hvor sang, musik, julefortællinger og drillerier går op i en højere enhed, og som altid er Sigurds forestilling ikke kun for de små, men også for voksne og bedsteforældre. 

Sigurd Barrett modtog i 2020 Den Folkelige Sangs Pris, ligesom han på det seneste har fået to sange med i Højskolesangbogen. 

Lisbeth Kjærulff er kendt og elsket for sine mange roller og sangpartier, og mon ikke vi får en bred vifte af skønne sange, godt blandet op med Sigurd’sk julefjolleri og magi? 

Sigurds Jul er en hyldest til den traditionsrige jul, som vi kender og elsker, og der bliver rig lejlighed til at synge med, grine og blive rørt.   

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »