Sigurd fortæller om naturvidenskab

Sigurd fortæller om videnskab

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sigurd fortæller om naturvidenskab

Hvorfor skinner Solen? Hvor langt er der til Månen? Hvad var Big Bang? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett turnerer igen med sin underholdende og formidlende teaterkoncert om naturvidenskab baseret på hans populære bog Sigurd fortæller om naturvidenskab.

Sammen med multikunstneren Eskild Dohn tager Sigurd publikum med på en forrygende rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål?

I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad mod en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »