Sigurd fortæller H.C. Andersen

Sigurd fortæller H.C. Andersen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sigurd fortæller H.C. Andersen

Sigurd Barrett, som har modtaget en lang række priser for sit arbejde med formidling, fortæller en perlerække af Andersens berømte eventyr, som visualiseres af musikere, skuespil og dansere.

Den røde tråd i dramaturgien er, hvordan Andersens eventyr kan forstås og bruges af moderne børn og unge i vores egen samtid.

Med sig har Sigurd guitaristen og trompetisten Eskild Dohn samt skuespilleren Sandra Bothmann og balletbørn fra Det Kgl. Teater Balletskolen Odense. Forestillingen bygges over Sigurd Barretts bog ”Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr” med tilhørende sange.


Målgruppe: Familier i tre generationer, børn fra 5 år, forældre og bedsteforældre.

Produktionen skabes ud fra manuskript af Sigurd Barrett og
med instruktion af Louise Schouw. Scenografi skabes med inspiration fra
H.C. Andersens papirklip, koreografi skabes af balletinstruktør fra Det Kgl. Teaters balletskole i Odense, Line Friis. Forestillingen forventes at have premiere på Odense Teater oktober 2024

Medvirkende: Sigurd Barrett (sanger, fortæller og pianist) Eskild Dohn (guitar, trompet, fløjte og replikker)
Orkester: Bas, trommer og to strygere som track Skuespiller Sandra Bothmann

Balletbørn fra Det Kgl. Teaters Balletskole, Odense

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »