Sankt Hans på Rungsted Strand

Sankt Hans 2023 på Rungsted Strand

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sankt Hans på Rungsted Strand

Opdatering 19/6: Det er ikke afbrændingsforbud i Hørsholm, og vi har derfor Sankt Hans bål som planlagt på Rungsted Strand kl. 21.20.

I et samarbejde mellem flere af havnens klubber og Oddie’s, er Rungsted Strand er som traditionen byder, vært for Sankt Hans aften ved vandet. Arrangementet er åbent for alle, så tag picnickurven med eller kom når I har spist. Festlighederne begynder kl. 19.00 med masser af sommerstemning og lækre rytmer fra DJ’en. Da vi højst sandsynligt kigger ind i et afbrændingsforbud, har vi med støtte fra Rungsted Havns Erhvervsforening kunne invitere Rungsted Gospel til at komme og sætte midsommerstemningen denne aften.

Rungsted Roklub og Oddie’s sælger vand, kaffe, øl, vin og cocktails på stranden fra kl. 19.00. DJ Hardy Scharff spiller funky og lækre sommerrytmer, der vil få stemningen til at stige yderligere. Det bliver en festlig aften med god musik og mulighed for at nyde dejlig midsommeraften.

Sankt Hans-bålet blive tændt kl. 21.20, og kl 21.30 sætter Rungsted Gospel den ultimative Midsommerstemning, når de kommer og synger Midsommerviserne, samt nogle ander skønne sange.

Herefter vil DJ Hardy Scharff fortsætte med at spille, så aftenen kan fortsætte i glade og festlige toner.

En fantastisk aften ved Rungsted Strand, hvor der vil være masser af underholdning, god musik og hyggeligt samvær. Så kom og fejr Sankt Hans aften med fællesskab og sjov på stranden.

OBS! I tilfælde af afbrændingsforbud holder vi Midsommerfest / Beachparty / Sankt hans uden bål 

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »