Sankt Hans på Rungsted Strand 2024

Sankt Hans 2024 på Rungsted Strand

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sankt Hans på Rungsted Strand 2024

I et samarbejde mellem flere af havnens klubber og Oddie’s, er Rungsted Strand er som traditionen byder, vært for Sankt Hans aften ved vandet. Arrangementet er åbent for alle, så tag picnickurven med eller kom når I har spist. Festlighederne begynder kl. 19.00 med masser af sommerstemning og lækre rytmer fra DJ’en.

Rungsted Roklub og Oddie’s sælger vand, kaffe, øl, vin og cocktails på stranden fra kl. 19.00. DJ Hardy Scharff spiller funky og lækre sommerrytmer, der vil få stemningen til at stige yderligere. Det bliver en festlig aften med god musik og mulighed for at nyde dejlig midsommeraften.

Sankt Hans-bålet blive tændt kl. 21.20, og kl 21.30 synger vi midsommerviserne.

Herefter vil DJ Hardy Scharff fortsætte med at spille, så aftenen kan fortsætte med hyggelige sommervibes.

En fantastisk aften ved Rungsted Strand, hvor der vil være masser af god musik og hyggeligt samvær. Så kom og fejr Sankt Hans aften med fællesskab og sjov på stranden.

Du finder aftenens sangtekster og program på billet/læs mere knappen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »