Sådan styrker du dit barns selvværd

Charlotte Diamant

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Sådan styrker du dit barns selvværd

Foredrag for forældre til førskolebørn og børn i indskolingen.

Er mit barn i trivsel? Hvordan bliver mine børn robuste? Er jeg en curling forælder?

Hvor mange beslutninger skal børnene være med i og har jeg realistiske forventninger til mit barn? Er jeg for hård eller måske for blød?

At være forælder kræver enormt meget af den voksne, især i pressede hverdagssituationer og spørgsmålene kan være mange, når man ønsker at give sit barn den bedst mulige barndom. Børnefamilier i dag er udfordrede. Presset på tid til ro og nærvær i hverdagen, på forventninger fra omverdenen og ikke mindst fra os selv som forældre. Det er et stort ansvar og en svær disciplin at mestre forældrerollen.

På Hørsholm Bibliotek sætter vi alle sejl til, når det handler om inspiration til forældrerollen og alt det, der handler om børn. Vi har været så heldige, at vi har fået en aftale med autoriseret børne- og familiepsykolog Charlotte Diamant, der gennem en årrække har arbejdet med netop forældrerollen i relation til det at mindske børns mistrivsel og styrke deres selvværd.

Charlotte gæster os til et eksklusivt, inspirerende foredrag og dialogaften med Q&A på Hørsholm Bibliotek.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »