Rundvisning i Arboretet for børn

Rundvisning i Arboretet for børn

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Rundvisning i Arboretet for børn

Rundvisning i Arboretet for børn

15. juni Fondens naturformidler viser rundt for børn (man må gerne have sin forældre med) og fortæller om Arboretets planter og natur. Alle er velkomne, men målrettet alder 6+. Rundvisning kl. 11 med varighed af ca. 40 min. Mødested ved indgangen.

Åben Skolestue

Gå på opdagelse i vores skolestue, og se naturen på tæt hold ved hjælp af stereolup; spil kortspillet ’fugl mod fugl’ og mød vores udstoppede dyr (mange af hvilke der findes i arboretet). Skolestuen er i publikumshuset ved indgangen og er åbent fra kl. 10 – 15.

Posteløb i Arboretet

Børn og voksne i alle aldre kan deltage i vores posteløb, hvor man skal bruge sanserne og sin kreativitet til at løse opgaver og blive lidt klogere på naturen i børnehøjde. Vi udleverer et kort med opgaver ved indgangen, løs så mange opgaver I kan. Fra kl. 10.00 – 15.00. Start og slut ved publikumshuset ved porten.

Spil om planter

Cirkus Naturligvis har spillene ”Grøn Gift” og ”Plantelaboratoriet” med. ”Grøn Gift” er et spil om giftige planter, hvor man dyster på giftighed, højde, alder og frøspredning. Du kan her finde ud af om tobak i virkeligheden er mere giftig end bjørneklo samt lære tolv forskellige plantefamilier og deres egenskaber at kende. ”Plantelaboratoriet – Plantedesign på speed” tager udgangspunkt i genetisk forædling af planter. Her kan du undersøge hvordan man kan skabe nye planter med nye egenskaber, der kan virke som super-afgrøder i fremtiden. Åbent fra kl. 10-12 og 12.30-15.

Tag madpakke og tæppe med og nyd frokosten i det grønne. Husk at lade hunden blive hjemme, da hunde ikke må medtages i Arboretet.

Vi glæder os til at se jer!

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »