Rubber Band – LIVE

Rubber Band beatles musik på My Beautiful Gallery

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Rubber Band – LIVE

Rubber Band, der har været kendt som Scandinaviens førende Beatles-band siden 1979, optræder live på My Beautiful Gallery. Her afslutter de Beatles-temamånederne med kunst og musik på My Beautiful Gallery.

Rubber Band har et ry for at levere en autentisk Beatles-oplevelse, og deres optrædener er kendt for at være energiske og næsten identiske med originalen. Hvis du er fan af Beatles’ musik, vil denne koncert være en fantastisk mulighed for at opleve deres klassikere udført på højeste niveau.

Før koncerten har du mulighed for at komme og nyde et godt glas vin samt udforske den nye udstilling i galleriet. Der vil være en hyggelig atmosfære i stationssalen, hvor du kan slappe af og nyde musikken. Dørene åbner kl. 18, så du har tid til at nyde både udstillingen og forberede dig til koncerten.

Hvis du har lyst til at nyde en måltid før koncerten, er du mere end velkommen til at medbringe mad, som du kan grille på stedet. Alternativt kan du også bestille take-away fra galleriets udvalg. Der vil være service tilgængelig i galleriet.

Tag venner og familie med til My Beautiful Gallery og oplev Rubber Band live. Det bliver en aften fyldt med god musik, kunst og hygge. Sørg for at komme i god tid for at få mest muligt ud af arrangementet og nyd en uforglemmelig aften i selskab med Beatles’ tidløse musik.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »